Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Καλαπόδης, αντικαταθλιπτικό Lazarid και Γάρου-Φαϊ-Loss

Αγαπητό Περιοδικό
Επιλέγοντας να αφήσω (μόνιμα ή προσωρινά δεν έχει τόση σημασία) το καθημερινό blogging στη δική μου σελίδα του Poleatics, μπορούν οι υπόλοιποι φίλοι να σκίσουν τα ιμάτια της φαντασίας και της δημιουργικότητάς μου και να κρατήσουν δικό τους όποιο κομμάτι τους αρέσει περισσότερο.
Ωστόσο υπάρχουν δύο κομμάτια, η αυθεντικότητα και η μοναδικότητα των οποίων απαιτώ να μου κατοχυρωθούν για τώρα, για μετά και για το διηνεκές.
Το ένα αφορά στο παρωνύμιο «Καλαπόδης» που ανακάλυψα και καθιέρωσα για τον γνωστό κωλοτούμπα του διαδικτύου με τις ανεκπλήρωτες πολιτικές φιλοδοξίες και τα αλλοπρόσαλλες, κάποιοι λένε και εκβιαστικές, δημοσιογραφικές τοποθετήσεις του. Σημειωτέον ότι το «Καλαπόδης» αναφέρεται στο μακρόστενο σχήμα της μουτσουνάρας του εν λόγω παπατζή που καμώνεται τον πολιτικό συντάκτη.
Το άλλο αφορά στην ανακάλυψη των θαυματουργών επιδράσεων στην ανθρώπινη ψυχολογία του γνωστού -πλέον- αντικαταθλιπτικού φαρμάκου Lazarid. Το χαπάκι αυτό, σε ήπια συστηματική δοσολογία σε κάνει να βλέπεις το ταβάνι σαν κήπο. Όταν αυξάνεις όμως τη δόση και παρασέρνεσαι στον κόσμο της επίπλαστης ευφορίας του μπορεί να νιώσεις ακόμη και ως Στρατηγός Αλκιβιάδης - εξ ου και οι πρόσφατες αναφορές κάποιου όνομα-και-μη-χωριό στη μάχη του Μαραθώνα.
Ειλικρινά δικός σου
CK
Υ.Γ.: Ως hit του φετινού, θερμού πολιτικά, καλοκαιριού έχω να προτείνω το παρωνύμιο Γάρου-Φαϊ-Loss. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Δεν υπάρχουν σχόλια :