Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Παίζει και το σενάριο των ΕΚΛΟΓΩΝ

Στην κυβέρνηση γελάνε με τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο Σαμαράς και οι στενοσύμβουλοι. Λες και ήρθαν χθες στην Ελλάδα. Δεν ξέρουν, δεν έχουν καμιά σχέση. Τα παιδιά είναι άφθαρτα, άσπιλα και αμόλυντα! Γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα μέτρα είναι πολύ σκληρά αλλά όχι και πως φταίει η νέα εφταμηνίτικη κυβέρνηση για την σημερινή κατάσταση;
Μελετάνε τα σενάρια της αυξημένης πλειοψηφίας στην Βουλή για να πιεστεί ο Αντώνης να ψηφίσει τα μέτρα. Έτσι και πει όχι, να δούνε σε όλη την Ευρώπη αλλά και τον κόσμο με ποιους έχουν να κάμουν. Ανεύθυνους και επιπόλαιους που μόνο συμφορές θα φέρουν στον τόπο.
Σκέφτονται πάντως και το ύστατο όπλο που έχει στα χέρια της η κυβέρνηση. Βρίσκεται και αυτό πάνω στο τραπέζι. Αρκεί να το σηκώσει ο Παπανδρέου και να αρχίσει να πυροβολεί με ….. εκλογές! Οι πληροφορίες θέλουν τη φαρέτρα της κυβέρνησης γεμάτη, απέναντι σε έναν άβουλο και άμοιρο Αντώνη που θα λέει «ΟΧΙ στους Πέρσες, τους Λωτοφάγους, τους Γερμανούς, τους Κύκλωπες και τους Αμερικανούς» …. «Όλοι μας μισούν αν και είμαστε το κέντρο του κόσμου»!...!
Είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ είναι τόσο μπερδεμένη και τηρεί εν πλήρη συγχύσει! Είναι το μόνο κόμμα που μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει θέση για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει, αν και το κόμμα της ΝΔ, φέρει και αυτό τις δικές του ευθύνες. Η ΝΔ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, ζητά συσκέψεις και είναι εγκλωβισμένη σε έναν αδιανόητο παλιμπαιδισμό και σε έναν φαύλο κύκλο δειλών συμβούλων! Ο καθένας λέει τα δικά του, οι βουλευτές δεν έχουν ποτέ ενημερωθεί και είναι διχασμένοι, ενώ η ηγεσία της Νέας Ρηγίλλης έχει αποκλειστεί σε μια πρωτοφανή ανασφάλεια. Παρουσιάζουν εικόνα πλήρους διάλυσης. Οι εκλογές σε περίπτωση που επικρατήσουν ως σενάριο θα είναι η χαριστική βολή για τη Νέα Δημοκρατία …. Αναμένεται πρωτοφανής συντριβή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :