Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Τι προτείνουν σήμερα οι μυστικοί στενοσύμβουλοι στον Αρχηγό Αντώνη

«Πρόεδρε ήρθε η ώρα. Να αρθείς στο ύψος των περιστάσεων. Εσύ είσαι μεγάλος ηγέτης. Σε ένα χρόνο θα σε έχουμε κάμει πρωθυπουργό. Να σηκώσεις τώρα τη σημαία του «ΟΧΙ», του Μαραθώνα και των Θερμοπυλών. «Οι Θερμοπύλες ανήκουν στον Αντώνη» και σε κανέναν άλλο.
Για όλα φταίει ο Καραμανλής. Αυτός να πληρώσει! Όχι εμείς. Εμείς δεν ήμασταν καν στη Νέα Δημοκρατία. Τι θα πει ότι μας έδωσε το κόμμα. Ε και; Ποιος νοιάζεται. Ας τον διώξουμε τώρα. Να τον αναγκάσουμε να πάει Βοστώνη. Να ησυχάσουμε και εμείς και αυτός.
Την ίδια στιγμή να διαγράψεις και τη Ντόρα. Ας γλυτώσουμε από το Μητσοτακέϊκο και την μειοψηφία των Χανίων. Εμείς έχουμε το κόμμα, εμάς θα ακολουθήσει ο λαός. Να πούμε «ΟΧΙ» στα μέτρα και να τη διαγράψουμε! Αυτή θα πει «ΝΑΙ» έτσι έχουμε κάθε δικαίωμα να την στείλουμε σπίτι της. Ας πάει και σε κανά μοναστήρι. Δεν μας νοιάζει! Αρκεί να φύγει από δω μέσα.
Το κόμμα είναι επιτέλους δικό μας. Δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει! Και έτσι και κάποιος τολμήσει όλα τα λαμόγια της ενημέρωσης μαζί μας είναι. Θα τον ξεκάνουμε με κανά δυό πρωτοσέλιδα!»
Οι άνθρωποι του Αντώνη έχουν αποτρελαθεί τελείως. Μιλάμε η αλαζονεία της εξουσίας τους χτύπησε από τώρα και μάλιστα κατακούτελα. Στο δόξα πατρί! Σε λίγο θα ορμήσουν στο Μαξίμου να πάρουν τα γραφεία γιατί «τους ανήκουν»!...! Όλα τους ανήκουν!...! Και είμαστε ακόμα στην αρχή! ….
Τα χαπάκια σας ρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :