Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Πιέσεις στον Αρχηγό για να πει «ΝΑΙ»

Η Νέα ΝΔ προσπαθεί να εμφανιστεί ως ένα καινούριο προϊόν που δεν έχει καμιά ευθύνη για την καταστροφή της οικονομίας. Τα πεντέμισι χρόνια … «σφουγγαρίστηκαν» από τα στελέχη της Άνοιξης! Προστατεύεται βέβαια ο Καραμανλής και το πρώην Μαξίμου μια και οι παρατρεχάμενοι κυβερνούσαν από τους διαδρόμους του Μαξίμου και προετοίμαζαν την παράδοση της ΝΔ στα στελέχη της Άνοιξης.
Από το «Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα» έχουν ακούσει για την έθνικ αριστερίστικη παντιέρα που έχει σηκώσει ο Αντώνης και ανησυχούν ιδιαίτερα. Κάτι οι Μαραθώνες, οι Λεωνίδες και τα «ΟΧΙ» που αναφέρει τους λόγους του, αναγκάζουν παράγοντες του «Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος» να παίρνουν τηλέφωνο τον Αντώνη και να του υπενθυμίζουν ότι πρέπει να επικρατήσει η λογική και να τηρήσει στάση συνέπειας.
Ακόμα και τους εθνοπατριώτες της Νέας Ρηγίλλης δεν τους παίρνει να το παίζουν μάγκες και να κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τι έγινε τα πεντέμισι χρόνια του Καραμανλή. Τον Καραμανλή κληρονόμησαν. Από τον πρώην πήραν το δαχτυλίδι! Έχει τεράστιες ευθύνες για την σημερινή κατάσταση. Δεν τους παίρνει να βγαίνουν απ’ το κάδρο. Ακόμα και τη μισή ΝΔ να διαγράψουν! Ο Παπανδρέου έχει πρόβλημα με το βαθύ ΠΑΣΟΚ αλλά ο Σαμαράς έχει συνοδοιπόρους τους ακραίους κρατιστές της λαϊκής δεξιάς. Ό,τι χειρότερο και αντιευρωπαϊκό δηλαδή. Ακούει αυτούς που ευθύνονται για τις απαρχές της σημερινής κρίσης και σήμερα θέλουν να παρουσιαστούν ως «σωτήρες»! Αυτούς που εγκαθίδρυσαν τον κρατισμό στην Μεταπολίτευση. Η Νέα ΝΔ εμφανίζεται πιο επικίνδυνη από το ΠΑΣΟΚ και ο Σαμαράς αναγκάζεται εκ των πραγμάτων να συναινέσει στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Οποιαδήποτε άλλη στάση χαρακτηρίζεται απέξω ως ανευθυνότητα, επιπολαιότητα και αναξιοπιστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :