Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Η ύφεση θα είναι πολύ βαθιά.

Οι Γερμανοί όχι μόνο θέλουν να μας ξανα-κατακτήσουν, αλλά μας βλέπουν στη γωνία και αλλάζουν δρόμο. Θέλουν να μας ξεφορτωθούν!
Φοβούνται και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να ξεφουρνίσουν την πλήρη αλήθεια στον ελληνικό λαό, για την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, . Η αλήθεια όμως είναι πικρή. Και για τα προβλήματα ευθύνες έχουν και τα δύο μεγάλα κόμματα.
Για πολλά χρόνια το δικομματικό σύστημα μετέβαλλε τα νούμερα πάνω σε αισιόδοξα σενάρια. Διόγκωνε τις εκτιμήσεις του για τα δημόσια έσοδα και μείωνε τις εκτιμήσεις για τις δημόσιες δαπάνες. Σταθερά εξαπατούσαν τον ελληνικό λαό με Προϋπολογισμούς μαγειρεμένους και ραμμένους κατά τις προσδοκίες τους. Αφού είδαν ότι ήταν πολύ εύκολο να εξαπατήσουν τους Έλληνες σκέφτηκαν ότι θα ήταν ακόμα ευκολότερο να εξαπατήσουν τους κουτόφραγκούς. Αμ δε! Οι κουτόφραγκοι μας πήραν χαμπάρι. Κατάλαβαν τα κόλπα μας, αν και ο ελληνικός λαός αποπροσανατολισμένος νομίζει ότι μας έχουν κηρύξει πόλεμο όλοι οι λαοί της γης και κυρίως οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί ονειρεύονται τώρα να κατακτήσουν την Ελλάδα, κάτι που δεν κατάφεραν το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι Γερμανοί όχι μόνο δεν θέλουν να μας κατακτήσουν, αντιθέτως θέλουν να μας ξεφορτωθούν. Μας βλέπουν στη γωνία και αλλάζουν δρόμο!
Αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και μας ...

... οδηγεί ακόμα πιο γρήγορα στην αγκαλιά του ΔΝΤ. Είναι σίγουρο ότι ο ελληνικός λαός ούτε το ΔΝΤ δεν ξέρει τι σημαίνει! Πολλοί νομίζουν ότι θα είναι άλλη μια επιτυχία της σοσιαλιστικής κυβέρνησης! Και μη χειρότερα δηλαδή! Η χειρότερη προοπτική για την ελληνική οικονομία παρουσιάζεται σαν …. διαπραγματευτικό ατού! Ενώ ο Γιωργάκης οδηγεί κατευθείαν το ευρώ στην αγκαλιά του ΔΝΤ. Που σημαίνει, όσο και αν φαντάζει ως θεωρία συνωμοσίας, ότι ακόμα και η θέση μας στη ζώνη του ευρώ, παίζεται.
Αν και τελικά δε συμφέρει ούτε τη Γερμανία τέτοια οδυνηρή εξέλιξη! Και "διεθνής" επέμβαση στη ζώνη του ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :