Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Κι' άλλος γαλάζιος συνδικαλιστής εναντίον Καραμανλή!

Άλλος ένας γαλάζιος συνδικαλιστής καταγγέλλει την αδιαφορία της προηγούμενης κυβέρνησης σχετικά με καταγγελίες που δίνονταν στο πρώην Μαξίμου. Κάποιοι κάνουν λόγο για στεγανά γύρω από τον Καραμανλή και αποκλεισμός του από πληροφορίες για σκάνδαλα, διαφθορά και κακοδιαχείριση, που έφταναν συνεχώς στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού!
O πρώην γενικός διευθυντής του ΟΣΕ, Δημήτρης Καραπάνος, εξερράγη εναντίον του Καραμανλή. Φέρεται μάλιστα να ενημέρωσε πολύ νωρίς για το σκάνδαλο «Προαστιακός - Siemens» το γραφείο του Καραμανλή. Πιστεύει επίσης ότι η Ρηγίλλης γνώριζε από τον Ιανουάριο του 2004, πως η Siemens δωροδοκούσε διάφορα στελέχη, σε διάφορες υπηρεσίες για να πετύχει ευκολότερα τους στόχους της …
Ο ίδιος προσωπικά, είχε προσκομίσει (τον Μάϊο του 2006) έγγραφα στους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου Δημήτρη Λινό και Γιώργο Σανιδά , χωρίς ποτέ όμως να κινηθεί διαδικασία περί ευθύνης υπουργών.
Στην κατάθεσή του επίσης υποστήριξε ότι δεν μπορεί να δώσει ονόματα εμπλεκόμενων πολιτικών γιατί έχει απειληθεί η ζωή του!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :