Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Να σοβαρευτούν λίγο ο Παπανδρέου και η κυβέρνηση!

Πολύ ωραία η ιστορία με το αυτοκινητιστικό δυστύχημα και τον παραλληλισμό με τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.
Ποιος μας στούκαρε στον τοίχο; Το ΠΑΣΟΚ! Με τα δάνειά του και την αντιπαραγωγική πολιτική του. Ήρθε μετά το ασθενοφόρο (Καραμανλής ο νεότερος) που προσπαθούσε να μας μεταφέρει στο νοσοκομείο, μόλις 5,5 χρόνια! Κινήθηκε δηλαδή «πολύ γρήγορα»! Τα βόδια μου πολύ αργά. Ας παίρνω έναν υπνάκο σε κάθε φανάρι ... Όποιος βιάζεται σκοντάφτει!
Και για να μας σώσει ήρθε πριν λίγο καιρό ο γιατρός Παπανδρέου. Μας έβαλε στο τραπέζι του χειρουργείου και πήρε τις βόλτες στα υπόλοιπα νοσοκομεία για να βρει γάζες, χειρουργικά εργαλεία, αναισθητικά και φάρμακα. Το πρόβλημα είναι ότι το παίζει πονηρός και δε λέει γιατί τα θέλει και στις βόλτες του φωνάζει ότι πεθαίνει ο ασθενής του. «Χρεοκόπησε»!
Φυσικά ο λαός συνήθως την πέφτει στο γιατρό έτσι και κάμει το μοιραίο λάθος και ειδικά εάν αποβιώσει ο ασθενής! Δεν θυμάται ούτε ποιος στούκαρε τον σοβαρά τραυματισμένο, ούτε εάν άργησε το ασθενοφόρο να μεταφέρει τον τραυματία! Ο λαος ξεχνά! Γι’ αυτό και πρέπει να σοβαρευτεί ο Doctor Papandreou και να αφοσιωθεί στο έργο της σωτηρίας του «ετοιμοθάνατου» …. Χάνει πολύτιμο χρόνο και καταντά γραφικός εάν σε κάθε βήμα του κατηγορεί την προηγούμενη κυβέρνηση ότι .. φταίει για όλα:
«Η κυβέρνηση Καραμανλή διέλυσε την Ελλάδα!..», «Η Ν.Δ. οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία!..», «Ο Καραμανλής φόρτωσε τεράστιες δαπάνες στο κράτος!..», «Η κυβέρνηση της Ν.Δ. μάς παρέδωσε το τεράστιο χρέος!!!» …
Χάνει κάθε αξιοπιστία εάν φοβάται να παραδεχτεί ότι τώρα αυτός ανέλαβε το δύσκολο έργο της … σωτηρίας του ασθενή! Ας σοβαρευτεί λοιπόν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :