Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Φασιστικές νοοτροπίες Πολιτικής Άνοιξης

Άρωμα Πολιτικής Άνοιξης χαρακτηρίζει την κωμικοτραγική απόφαση του αρχηγού Αντώνη να ΔΙΟΡΙΖΕΙ το μισό Πολιτικό Συμβούλιο. Η απόφασή του έχει αφετηρία την τεράστια ανασφάλεια που αισθάνεται ο αρχηγός και οι συμβουλάτορές του στο εσωτερικό της Ρηγίλλης. Προσπαθούν όχι με το διάλογο και τη συνεννόηση να παράξουν πολιτική αλλά με τον διορισμό των δικών τους "παιδιών" σε θέσεις κλειδιά, με απολυταρχικές διαδικασίες και κομματικό συγκεντρωτισμό!
Ο διορισμός του μισού Πολιτικού Συμβουλίου δεν έχει καμιά σχέση με την εσωτερική λειτουργία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και ποδηγετεί για άλλη μια φορά το καταστατικό. Αυτό το καταστατικό το έχει κάμει κουρελόχαρτο ο αρχηγός και οι υπαρχηγοί του.
Τα στελέχη του Σαμαρά φοβούνται την ανοιχτή δημοκρατία. είναι έντονα αντιφιλελεύθερα και προτιμούν την φίμωση του εσωκομματικού διαλόγου. Η συγκρότηση ενός αρχηγικού κόμματος βολεύει τις προσωπικές φιλοδοξίες τους και επιβάλει κανόνες σιωπής και φόβου στο εσωτερικό του κόμματος. Το μόνο όπλο που έχουν στην καθοδική πορεία τους είναι οι απειλές των διαγραφών:«Δεν θα παραμείνουμε θεατές». .. Θα διορίζουμε δηλαδή όποιον γουστάρουμε, όπου θέλουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :