Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Βig Brother στήνει ο Σαμαράς στους σκιώδεις υπουργούς του...

Point system ξεκινά ο Σαμαράς στα στελέχη του κόμματος. Με σαμαρόμετρο θα αξιολογεί τους σκιώδεις υπουργούς του και την παρουσία βουλευτών και τομεαρχών στα ΜΜΕ. Έτσι πιστεύει θα ελέγχει την «πρόοδό» τους και ανάλογα θα αφήνει στην ίδια τάξη τους «αποτυχημένους».
Σαμαράς big eye is watching u!!! Το επίπεδο της εμπιστοσύνης μεταξύ συμβούλων του Σαμαρά και των εκπροσώπων της ΝΔ βρίσκεται κάτω του μηδενός. Δεν φταίνε βέβαια οι μυστικοσύμβουλοι τους οποίους αποκλειστικά εμπιστεύεται, ούτε ότι έχει αναλάβει ρόλο κομπάρσου στην άτυπη συγκυβέρνηση Γιωργάκη - Αντωνάκη. Φταίνε οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ, τα οποία ψάχνει να βρει τρόπους να ξεφορτωθεί . Το «σύστημα αξιολόγησης» σε μηνιαία βάση δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για απομόνωση όσων μπερδεύονται στα πόδια της «Νέας Άνοιξης». Θα τους πατήσουν με point system. Θα τους πάρουν και τις πινακίδες. Να δείτε που θα τους φορτώσουν και τον ...
... δημοσκοπικό κατήφορο.
«Όλοι παρακολουθούνται και κρίνονται». Η τακτική θυμίζει συστήματα Πολιτικής άνοιξης οι παρακολουθήσεις και αξιολογήσεις. Η ομάδα παρακολούθησης αποτελείται αποκλειστικά από έμπιστους μυστικοσυμβούλους προερχόμενους από το δυναμικό της ΠΟΛΑΝ. Δεν εμπιστεύεται και κανέναν άλλο ο πρόεδρος!
Ήδη διαρρέουν, «κατά λάθος», οι πρώτες «κίτρινες κάρτες». Δηλαδή άρχισαν τα όργανα των εσωτερικών απειλών και εκκαθαρίσεων. Ακόμα και σε επίπεδο υπεσχημένων προς την πλευρά Καραμανλή, γιατί οι προσκείμενοι στη Ντόρα Μπακογιάννη, ήδη διώκονται και βρίσκονται στην απομόνωση. Οι πρώτες «κίτρινες κάρτες», όπως διαρρέεται από την σαμαρική Ρηγίλλης, αφορούν τους: Ελίζα Βόζεμπεργκ (Παιδείας), Ολγα Κεφαλογιάννη (Τουριστικής Ανάπτυξης), Μ. Γιαννάκης (Ενέργειας και Φυσικών Πόρων), Ι. Πλακιωτάκης (Εμπορικής Ναυτιλίας), Μ. Χαλκίδης (Δημοσίων Εργων) και Ι. Βρούτσης (Εργασίας), Μ. Σαλμά (Υγείας) και Στ. Καλαφάτη (Μεταφορών).
Με το καλό, να μας φέρει ο Αντώνης και επιτροπές δεξιών σοφών. Σε όλα ακολουθεί τον "φίλο Γιώργο", γιατί να μην πάρει και τα υπόλοιπα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :