Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Απίστευτο. Το σημερινό «ΕΘΝΟΣ» ασχολείται με την «διαστρεβλωτική επιρροή των ΜΜΕ»!...!

Έχουν μεγάλη πλάκα στο «ΕΘΝΟΣ». Ένα από τα κυρίαρχα έντυπα του λεγόμενου «σαμαρικού συστήματος ΠΑΣΟΚ», ένα από τα ισχυρότερα μέσα διαπλοκής που προστατεύει την «άτυπη συγκυβέρνηση» και ένα από τα ΜΜΕ που κυριαρχούν στην παραπληροφόρηση και παραποίηση της ενημέρωσης, ασχολείται σήμερα με την «διαστρεβλωτική επιρροή των ΜΜΕ». Αυτοί που προβάλλουν μια πολιτική πραγματικότητα έξω από κάθε δεοντολογία και συνυφασμένη με τα οικονομικά συμφέροντα του αφεντικού τους διαπιστώνουν με βαθυστόχαστες μελέτες, για την παρέκκλιση των ΜΜΕ από τον ρόλο τους «ανάλογα με τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους»!...! Αισθάνονται έτσι καλύτερα!

Είναι ίσως ο τελειότερος χώρος για ενασχόληση με το συγκεκριμένο θέμα που αποτελεί και κοινωνικό πρόβλημα της εποχής. Τα μέσα ενημέρωσης είναι σήμερα εργαλείο στα χέρια ισχυρών συμφερόντων που δεν έχουν στόχο την ενημέρωση του κοινού αλλά την χειραγώγηση της πολιτικής. Με εκβιασμούς, κατασκευασμένες ειδήσεις και ενορχηστρωμένες επιθέσεις στους μη αρεστούς. Όσοι δεν υποκύπτουν στη θέληση των ισχυρών καίγονται στις σελίδες του «ΕΘΝΟΥΣ» και των λοιπών εντύπων του πράσινου διαπλεκόμενου συστήματος χειραγώγησης.
Αποτελεί πράγματι τον καλύτερο χώρο για ενασχόληση με τέτοια κοινωνικά ζητήματα το εργαστήριο του «ΕΘΝΟΥΣ». Αυτοί ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον. Είναι οι πρωτομάστορες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :