Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Τελικά όποιος είχε ανταλλάξει έστω και μια χειραψία με τον Χριστοφοράκο είναι …. ύποπτος !...!

Εάν έχετε στο σπίτι σας συσκευή Siemens είστε και εσείς ύποπτος. Ειδικά, εάν κατέχετε κάποιο αξίωμα. Ενδέχεται να σας περιλάβει η "Ελευθεροτυπία" και η "Real"και να σας μπλέξoυν με τα «κρυφά ημερολόγια» του κυρίου 2%. Όλα είναι πιθανά στην χυδαιότητα της παραπληροφόρησης που ζούμε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμπλέκεται στο σκάνδαλο απλά και μόνο διότι αγόρασε ένα κομπιούτερ από την εν λόγω εταιρεία. Φυσικά και το πλήρωσε. Αλλά η χυδαιοποίηση της «δημοκρατικής» ενημέρωσης έχει καθιερώσει επικοινωνιακά παιχνίδια και καλλιεργεί εντυπώσεις, γιατί αυτές μένουν τελικά. Λάσπη και κόλπα ΠΑΣΟΚ για να καλυφθούν, από δευτερεύουσες επικοινωνιακές καταιγίδες, η πραγματική εμπλοκή των κομμάτων εξουσίας με τα μαύρα ταμεία του Χριστοφοράκου. Φυσικά τους ενδιαφέρει περισσότερο να κρύψουν τα «δημοκρατικά» μαύρα ταμεία της «μεγάλης παράταξης». Δεν ενδιαφέρονται ούτε κατά διάνοια για την εμπλοκή της ΝΔ. Σε αυτά θα επικεντρωθούν σε περίπτωση που δούνε ότι δεν τους κάθεται καλά ο Αντωνάκης!
Τελευταία, όποιος έχει ανταλλάξει απλά και μια τυπική χειραψία ή ένα απλό τηλέφωνο με τον ισχυρό άνδρα μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιήθηκαν ποτέ στην Ελλάδα (δεν ήταν μόνο τα μαύρα στις δραστηριότητές της!) κινδυνεύει να βρεθεί σε πρωτοσέλιδα, παραπολιτικά σχόλια και "σκουπίδια" ή ημερολόγια! Ζούμε μέρες αντίστοιχες με το σκάνδαλο Κοσκωτά και της τελευταίας περιόδου του Α. Παπανδρέου. Τότε όποιος ...
... ήξερε τον Κοσκωτά ή τη Δήμητρα Λιάνη ήταν κατά κάποιο τρόπο ύποπτος. Βάσει της τηλεοπτικής λογικής. Κατά σύμπτωση η κυρίαρχη δημοσιογραφική κουλτούρα δεν έχει καθόλου μεταβληθεί .ακόμα και οι εκπρόσωποί της είναι σχεδόν ίδιοι. Χατζηνικολάου, Τριανταφυλλόπουλος. Τράγκας, Αναστασιάδης και άλλοι που βλέπετε ή διαβάζετε σχεδόν καθημερινά τα τριάντα τελευταία χρόνια.Σα να μην πέρασε μια μέρα!...!
Εάν μάλιστα ήσασταν καταγεγραμμένοι και στο ημερολόγιο Χριστοφοράκου, τότε σίγουρα θέλατε ρουσφέτι. Κατά σύμπτωση σχεδόν ολόκληρη η πολιτική ζωή του τόπου πέρασε από τα περίφημα ημερολόγια. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πέρασε και από το γραφείο του ή το ενδιαφέρον για γνωριμία ξεκινούσε από τον πολιτικό ή τον ίδιο το Χριστοφοράκο. Μπορεί και να "κατασκευάστηκαν" για την σημερινή πολιτική συγκυρία όλα αυτά τα ημερολόγια. Ο κύριος Siemens είχε κάθε λόγο να κατασκευάσει μια δική του «χριστοφοράκειο» πραγματικότητα για να επιβάλλει τους δικούς του ρυθμούς στις εξελισσόμενες έρευνες, που ήταν αναμενόμενες από το 2004.
Πρέπει να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι αηδίες δεν στέκουν σε κανένα απολύτως δικαστήριο. Μέχρι τότε μπορούν να γίνονται πρωτοσέλιδα και τα κανάλια να παίζουν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, της διαπλοκής και του Χριστοφοράκου!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :