Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Τι κατάφερε τελικά ο Γιωργάκης; Μια μεγάλη τρύπα στο νερό!

Αρχικά «ήξερε που είναι τα λεφτά». Έπειτα ανακάλυψε την παγκόσμια κρίση για την οποία φταίει ακόμα η προηγούμενη κυβέρνηση κυρίως και δευτερευόντως η οικονομική κρίση διεθνώς. Σήμερα πανικόβλητοι λαμβάνουν μέτρα με σκοπό να μας σώσουν και στο περιθώριο των εξελίξεων … πανηγυρίζει ο ελληνικός λαός. Δηλαδή οι βιομήχανοι, τα μέσα ενημέρωσης, οι ιδιοκτήτες των μέσων, ο Θέμος και ο Μάκης που έχουν πάντα δίκιο και άλλοι πολλοί που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό χωρίς τον λαό φυσικά. Αυτόν ποτέ δεν τον ρωτάνε ιδίως έπειτα από μεγάλες προεκλογικές απάτες.
Για να πανηγυρίζουν τα τσιράκια του συστήματος ΠΑΣΟΚ, τύποι που ποτέ δεν πλήρωσαν το εισιτήριο, τότε ένα είναι σίγουρο. Δεν πάμε καθόλου καλά. Βρισκόμαστε σε πολύ άσχημη κατάσταση και τα πανηγύρια είναι τα προεόρτια
.... της επικείμενης πανωλεθρίας.
Μπήκαμε σε σκληρή επιτήρηση και ακολουθεί οσονούπω και το ΔΝΤ. Ο τίτλος του εν λόγω «ταμείου» μοιάζει με ποντικοφάρμακο ή ζιζανιοκτόνο. Η επιτήρηση που επέβαλε η Ε.Ε. είναι ο προθάλαμος. Το ζέσταμα. Να αρχίσουμε να συνηθίζουμε με την ιδέα μια σκληρής διεθνούς επιτήρησης, μια και η Ευρώπη βαρέθηκε να μας … συνετίζει. Γιατί να μας σώσουν όταν τους έχουμε εξαπατήσει επανειλημμένα; Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη και στο βάθος την πληρώνει ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Αυτόν που ποτέ δεν ρώτησαν! Και στο όνομά του πανηγυρίζουν εκμαυλιστές και πανηγυρτζήδες των καναλιών και της ειδησεογραφίας. Που ακριβώς ανήκει ολόκληρη σχεδόν η τάξη των δημοσιογράφων, πάνω κάτω όλοι ξέρουμε.
Το ΠΑΣΟΚ επί χρόνια προσπάθησε να εγκαθιδρύσει την δική του τάξη πραγμάτων στα δελτία των οχτώ και στα συνδικάτα του τύπου. Μια προσπάθεια που είχε τις απαρχές της στο περίφημο «σκάνδαλο Κοσκωτά» και εξελίχθηκε στο φαινόμενο της διαπλοκής. Κάπου εκεί πρέπει να αποδοθούν και οι ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί και όλοι καταλαβαίνουμε ποια συμφέροντα εξυπηρετεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :