Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Άτυπη συγκυβέρνηση George+Antonis με πρόσχημα τη διαφθορά

Σε πολλά βασικά σημεία οικονομικής (και όχι μόνο) πολιτικής George AP και Sam Antonakis συμφωνούν. Διαφωνούν προσχηματικά. Ξέραμε πολύ καλά ότι ο Antonis δεν πρόκειται να αμφισβητήσει έντονα το φίλο και συμμαθητή του. Θα αντιδρά στα εθνικά για το θεαθήναι και τις εντυπώσεις. Μην τους πούνε και σιαμαία!
  • Για τη φοροδιαφυγή, ο Αντώνης θέλει λογικά πλαίσια. Τρέχα γύρευε δηλαδή.
  • Για τους μετανάστες θέλουν και οι δύο να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Ο Αντωνάκης ζητά να τηρηθεί η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Κάπου θα τα βρούνε. Μεταξύ αμερικάνικης και ευρωπαϊκής νομοθεσίας βρίσκονται και οι δύο. Τονίζουμε το θέμα των μεταναστών γιατί κάποιοι από τους υποστηρικτές του Αντωνάκη το παίζουν Άρεια φυλή και ρατσιστές. Δεν θέλουν με τίποτα τους μετανάστες. Κυρίως οι "ελληνιστές" και οι προερχόμενοι από το ΛΑΟΣ! Ζηλεύουν τον Μπερλουσκόνι και τον Σαρκοζί. Τους διαφεύγει όμως ότι ο Antonis είναι της αμερικάνικης σχολής και όχι της ευρωπαϊκής.
  • Πολυνομία. Εδώ να δεις ταύτιση. Ούτε χαλκομανία να ήταν τα πουλάκια μου!
  • «Πόθεν Αίσχες»:συμφωνούν επίσης σε όλα!
  • Πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού. Συμφωνούν να ελέγχεται η πορεία του σε τακτά χρονικά διαστήματα από αρμόδια επιτροπή. Ο Antonis προτείνει και απολογισμό για την πορεία του Προϋπολογισμού και εδώ συμφωνεί ο George!
  • Κάποιες διαφορές σχετικές με το νέο εκλογικό νόμο που προωθεί η κυβέρνηση έχουν εκφραστεί από πλευράς Antonis για τις μονοεδρικές περιφέρειες. Ο Antonis πιστεύει ότι προκαλούν αδιαφάνεια και χρειάζεται συζήτηση επ’ αυτού!

Δεν υπάρχουν σχόλια :