Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

«George and Antony = love for ever !...!

Εκπληκτικό άρθρο σήμερα στα “xalia”. Το συγκεκριμένο blog μας έχει συνηθίσει σε ύμνους υπέρ του Antony. Τίτλος του άρθρου: «George and Antonis». Αναδημοσίευση από το "Greek story". Ύμνος στους δύο Μεσσίες της Ελλάδας . Το Γιωργάκη και τον Αντωνάκη. Με αναφορές στον τρόπο διακυβέρνησης και αντιπολίτευσης του τόπου. Ο υμνητής του Σαμαρά (ta xalia) δεν κρύβει το θαυμασμό του για τη φιλία των δύο ανδρών και άλλα συγκινητικά και βαρύγδουπα. Δένει αυτή η υποκριτική φόρτιση με τις λιμνούλες και τα λαγκάδια του προέδρου Αντώνη. Σε λίγο θα κλάψουμε!
Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η φιλία των δύο αρχηγών αλλά η αντιπολίτευση που πρόκειται να ασκήσει ο Αντωνάκης στο Γιωργάκη. Πως ακριβώς θα αντιπαρατεθεί στη λαίλαπα που ήρθε; Πριν λίγους μήνες μια υποβάθμιση χαρακτηρίζονταν ως ανικανότητα της κυβέρνησης και ιδιαιτερότητα της ελληνικής κρίσης που προκάλεσε η κυβέρνηση της ΝΔ. Έτσι έλεγαν το Πασόκ και τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει. Οι ίδιοι ακριβώς μηχανισμοί που υμνούν τη φιλία των δύο αρχηγών, στηρίζουν την συμμαχία του Άμχερστ και στήριξαν χωρίς προσχήματα την εκλογή Σαμαρά στην προεδρία της ΝΔ. Πριν λίγους μήνες παγκόσμια κρίση δεν υπήρχε αλλά βρίσκονταν στο μυαλό του πρώην πρωθυπουργού. Σήμερα, χαρακτηρίζουν τις υποβαθμίσεις που πέφτουν σα σφαίρες πάνω στην οικονομία μας, ως … εκβιασμούς, κερδοσκοπία από «οίκους ανοχής» και λοιπά λαϊκοεπαναστατικά για την αδρεναλίνη του λαού. Έτσι θα διώξουμε τις βάσεις του θανάτου και θα νικήσουμε τους «φονιάδες των λαών», αφού πρώτα εξαφανίσουμε από το χάρτη τα … Σκόπια!...!
Βλέπουμε καθαρά ότι το Πασόκ θα κυβερνά και μάλιστα για πολλά χρόνια και ο Αντώνης θα είναι υπό προστασίαν από τα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν το Πασόκ! Η ΝΔ θα είναι ένα δεύτερο σοσιαλιστικό κόμμα που θα οργίζεται κατά περιόδους για κάποια χώρα που αναγνώρισε τα Σκόπια. Θα βγαίνει πότε πότε ο αρχηγός της ΝΔ και θα ζητά μετατροπή του Σκοπιανού Συντάγματος, για ..... ξεμπρόστιασμα. Μην ξεχνά ο λαός ότι ο Αντώνης είναι μέγας Μακεδονομάχος. Το έργο έχει ξαναπαίξει. Άλλες δύο φορές ο Antony έχει ξαναδώσει την εξουσία στο Πασόκ με το ίδιο πάνω κάτω «πλαίσιο αρχών»! Με ευτυχές τέλος κάθε φορά για το …. Πασόκ. Οπότε ο Antony πρέπει να ανακηρυχθεί ήρωας της «νέας αλλαγής» και σωτήρας του Πασόκ. Άγαλμα πρέπει να του στήσουν έξω από τα έντυπα του Μπόμπολα και στις πλατείες της «εναλλαγής»!...!
magazino

Δεν υπάρχουν σχόλια :