Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Έχει ξεφύγει η ακρίβεια. Δεν μπορούν άλλο οι πολίτες.

Με τους μισθούς παγωμένους και τις συντάξεις καθηλωμένες στα όρια της φτώχειας, δεν μπορεί πλέον να επιβιώσουν οι περισσότεροι Έλληνες. Αδυνατούν να εξοφλήσουν τις κάρτες τους και τα δάνειά τους και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές τους οικογενειακές υποχρεώσεις.
Το ελάχιστον που θα μπορούσαν να κάμουν οι κυβερνήτες μας θα ήταν να ενεργοποιηθούν κάποιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί για να ελέγξουν τουλάχιστον το χώρο των σούπερ μάρκετ. Εδώ γίνεται το μεγάλο πανηγύρι εναντίον του λαού. Μήπως ο Γιωργάκης είναι δεμένος από τα μυστικά ραντεβού της Εκάλης; Μήπως τον κρατάνε οι υποσχέσεις που έδινε για να τον αφήσουν ….. «να περάσει»; Όπως έλεγε όταν και αυτός ταύτιζε τον ερχομό του με την ίδια την Ελλάδα;
Κάτι πρέπει να γίνει! Από τη μια οι τράπεζες διαλύουν τη μεσαία τάξη με τα ψιλά γράμματα των δανείων και τα σούπερ μάρκετ διαλύουν τον ελληνικό λαό με τις ανεξέλεγκτες τιμές που βάζουν στα προϊόντα τους. Απορροφάνε το πορτοφόλι του εργαζόμενου με τέσσερις επισκέψεις το μήνα και βλέπουμε ότι δεν υπάρχει καμιά πρόθεση από πλευράς κυβερνώντων να επέμβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :