Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Η μεγάλη ευκαιρία για τη Ντόρα Μπακογιάννη


Ο Σαμαράς όπως είναι γνωστό είχε συμφωνήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου σχετικά με την διερεύνηση μιάς σειράς τεραστίων σκανδάλων που έγιναν τα 15 τελευταία χρόνια και απο τα δύο μεγάλα κόμματα, ανάμεσα στα οποία και το Βατοπαίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο ενόχλησε τον Κώστα Καραμανλή που απολαμβάνει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του κάπου στην Γερμανία, τηλεφώνησε στον Α.Σαμαρά που σε αυστηρό ύφος τον διέταξε να κάνει πίσω για το Βατοπαίδι. Ο Σαμαράς αμέσως υπάκουσε λόγω της ολοκληρωτικής εξάρτησης που έχει απο το περιβάλλον του ....
Καραμανλή και τον ίδιο, έκανε αμέσως πίσω την επόμενη μέρα δήλωσε οτι η Νέα Δημοκρατία αρνείται την εξεταστική επιτροπή για το Βατοπαίδι.
Παράλληλα η καθαρότητα και η αξιοπιστία του Σαμαρά δέχτηκε το πρώτο γερό χαστούκι αφού η υποχώρηση αυτή έκανε τον Σαμαρά να χάσει στα μάτια του κόσμου την αξιοπιστία που έδειχνε σάν ο νέος έντιμος αρχηγός που θα φέρει την διαφάνεια στην Νέα Δημοκρατία και στην πολιτική. Απέδειξε με την υποχώρηση αυτή οτι είναι μιά απο τα ίδια και χειρότερα εξαρτημένος πλήρως απο τους πολιτικούς απατεώνες, τα τζάκια και τα συμφέροντα.
Τώρα θα μπορούσε να είναι και η μεγάλη ευκαιρία και για την Ντόρα Μπακογιάννη να αναδείξει μιά άλλη έντιμη θέση, να διαφοροποιηθεί απο την αποχώρηση του αρχηγού της και να δηλώσει οτι επιθυμεί την εξεταστική για το Βατοπαίδι.
KOΠΕΡΝΙΚΟΣ: Η μεγάλη ευκαιρία για την Ντόρα Μπακογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια :