Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

''ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΣ''

Όχι στα ''Τζάκια'', όχι στις ''Βαρωνίες'', ''έφτασε η ώρα του Αντώνη Σαμαρά ενός από εσάς'' θα διαβάσει, όποιος πάρει στα χέρια του το φυλλάδιο που μοιράζουν οι υποστηρικτές του Σαμαρά.

Τα τσιτάτα ωστόσο, δεν πρέπει μόνο να ακούγονται ωραία. Θα πρέπει και να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να μην είναι κενές περιεχομένου φούσκες.


Το σενάριο του ''Ταπεινού και Καταφρονεμένου'' που πάνε να μας πουλήσουν τα ΄΄Σαμαράκια΄΄ εκτός του ότι δεν έχει ''Μάρθα Βούτση'', δεν έχει ούτε ''Νίκο Ξανθόπουλο''.
Kαι πως θα μπορούσε να έχει όταν o ''πρωταγωνιστής'' αποδεικνύεται ότι δεν είναι ''παιδί του λαού'' αλλά ''παιδί των σαλονιών''.
Καθόλου ''ταπεινό και καταφρονεμένο'' δεν είναι το γενεαλογικό δέντρο του Σερ Άντονυ.

Είναι εγγονός του παλιού βουλευτή Θεσσαλονίκης Αλέξανδρου Ζάννα και ανηψιός του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ Γεωργίου Σαμαρά. Ενώ από την πλευρά της μητέρας του είναι δισέγγονος του γνωστού πολιτικού Εμμ/ήλ. Μπενάκη.
Η δημαγωγία περί ''οικογενειοκρατίας'' που θα χτυπήσει ο ''ένας από εμάς'' Αντώνης, δεν είναι παρά άλλο ένα κενό περιεχομένου τσιτάτο, από αυτά που συνηθίζει το επιτελείο του Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :