Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Κι’ άλλη δημοσκόπηση απάτη στο διαδίκτυο. Ξεκίνησε με 1400 ψήφους υπέρ Σαμαρά.



Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση είναι πολύ μεγάλη απάτη. Ξεκίνησε με 1400 ψήφους κατευθείαν στην επιλογή Σαμαράς. Οι άνθρωποι έχουν πάθει αμόκ. Θυμίζουν νοοτροπίες τραμπούκων και φανατικών θρησκόληπτων.
Στο blog "Ινφογνώμων Πολιτικά" , με ενδιαφέρουσα εν γένει θεματολογία, υπάρχει τέτοια δημοσκόπηση-απάτη. Κάνει λόγο σχετικά και το blog «Εκλογή Προέδρου»: «Έτσι φτιάχνονται οι ψηφοφορίες...».
Μπορείτε και μόνοι σας να διαπιστώσετε τον εκτροχιασμό των οπαδών του Σαμαρά. Τα ποσοστά είναι σταλινικά και δείχνει το ακροδεξιό πολιτικό υπόβαθρο των οπαδών του Σαμαρά. Θυμίζει αποτελέσματα χουντικού δημοψηφίσματος. Σαμαράς 74% (1541 ψήφοι!), Μπακογιάννη 8% (177 ψήφοι) και Ψωμιάδης 14% (297 ψήφοι)! Στον δεύτερο γύρω, τα αποτελέσματα είναι ακόμα ποιο σταλινικά.
Αν είχαν ψηφίσει 50 άτομα, θα μπορούσαμε να το δικαιολογήσουμε. Από τη στιγμή όμως που υποτίθεται ότι έχουν ψηφίσει 2000 άτομα, τότε το αποτέλεσμα είναι στημένο και παραμορφωμένο. Ο διαχειριστής του blog κανονικά θα έπρεπε να είχε υποψιαστεί συντονισμένη επίθεση από σαμαρικούς διαδικτυακούς τραμπούκους. Εάν «δεν το έχει υποψιαστεί» τότε συμμετέχει και ο ίδιος στο στημένο παιχνιδάκι. Ανάλογα βέβαια περιστατικά υπάρχουν και σε άλλα blogs με ακόμα μεγαλύτερη επέμβαση υπέρ Σαμαρά!….!
Το καλό είναι πως σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις είναι φανερή η παρέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :