Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Ο καιρός σήμερα... Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 17 - 18 στη Δυτική Ελλάδα, από 4 έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 19 - 20 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί - νοτιοδυτικοί μέτριοι, ενισχυόμενοι βαθμιαία στα νοτιοδυτικά σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ ενισχυμένο δυτικό ρεύμα στα επίπεδα των 6 -7 μπ. αναμένεται να επικρατήσει στον Κορινθιακό.

Λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό, με τάσεις ενίσχυσης από το απόγευμα σε μέτριους και τοπικά στο Σαρωνικό ισχυρούς.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :