Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Οι σφαίρες πέφτουν σα χαλάζι στο ΠΑΣΟΚ, κατά του αποτυχημένου Βενιζέλου ...

Ένας ένας παιδιά! Όλοι θα πάρετε!
Σιγά που θα τον άφηναν σε ησυχία. Οι σφαλιάρες πέφτουν σαν σφαίρες στο ευτραφές σβέρκο του Βαγγέλη. 
Ένας από τους συνήθεις ελεύθερους σκοπευτές είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος. 
Σε κάθε ευκαιρία υπενθυμίζει την ...


ανικανότητα του Βαγγέλη. 
Αυτή τη φορά του επιτέθηκε για την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, να μην περιληφθούν «κορυφαία» στελέχη στην κυβέρνηση που σχηματίστηκε:
«Μου είναι αδύνατο να κατανοήσω τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η οποία οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα», σχολίασε ο Θόδωρος, σε συνέντευξή του (Αγγελιοφόρος της Κυριακής) ... «θα έπρεπε να αναλάβουμε πλήρως το μερίδιο που μας αναλογεί με τη συμμετοχή βουλευτών που υπήρξαν υπουργοί με λαμπρές επιδόσεις στο παρελθόν».
Δεν παρέλειψε φυσικά να υπενθυμίσει και σε αυτή την συνέντευξη ότι το 2009, με πρόεδρο τον Γ. Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ «κέρδιζε το σπάνιο αποτέλεσμα του 44%» ... έκτοτε έχασε «τρεις από τους τέσσερις» ψηφοφόρους του 2009.
Φυσικά έθεσε και ευθέως θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ:
«πρέπει να συγκληθεί τακτικό συνέδριο που θα εκτιμήσει τις παγκόσμιες και εσωτερικές αλλαγές, τις ανάγκες της νέας εποχής και θα προωθήσει νέες κομματικές δομές, νέες ιδεολογίες και νέες ηγεσίες που θα ταυτίζονται με τις αυριανές προοπτικές».

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Άει χέσου ρε χοντροΠάγκαλε καραγκιόζη που θα μιλήσεις και εσύ για υπουργικές καρέκλες! Κάτι αποτυχημένοι σαν εσένα έφεραν το ΠΑΣΟΚ σε αυτήν την κατάσταση.. Άντε κάτσε στο σπίτι σου προδότη κι εσύ γιατί κι εσύ με τις βλακείες σου συνέβαλες στην συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ..