Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Στην δημοσκόπηση του zougla δεν ρωτάνε καθόλου για την Δημοκρατική Συμμαχία !

Όπως είναι γνωστό καμιά απολύτως δημοσκόπηση δεν προέβλεψε σωστά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών! Κάποιες μάλιστα έπεσαν τελείως έξω! Έβγαζαν πρώτη τη ΝΔ "με 3 μπροστά" και το ...


ΠΑΣΟΚ μέχρι πέμπτο! Έδιναν στον Κουβέλη ασύλληπτα νούμερα που τελικά πήγαν στον Τσίπρα λόγω μετακίνησης του βαθέως ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ ως ελκυστικότερο κόμμα που υπόσχεται διατήρηση των κεκτημένων τους. Στην σημερινή δημοσκόπηση που ξεκινά το zougla δεν περιλαμβάνει καθόλου την Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη από σκοπιμότητα φυσικά. Το καθόλου ευκαταφρόνητο 2,5% δεν τους ενδιαφέρει και ρωτάνε για κόμματα με πολύ μικρότερα ποσοστά!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο κύμα δεξιών επιστροφής στην Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών απο φόβο μή τυχόν βγεί πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Μειώθηκαν σημαντικά τα ποσοστά όλων των δεξιών κομμάτων Χρυσή Αυγή 5%, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 8%, ΛΑΟΣ 2%, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,5%, ΔΡΑΣΗ 1,5% στο άκουσμα οτι ο ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ (για τους δεξιούς οτι είναι αριστερότερα του ΠΑΣΟΚ θεωρείται ακροαριστερό) πάει για πρωτιά. Μετακινούνται και συσπειρώνονται όλοι γύρω απο την Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά που τα ποσοστά της αμέσως μετά τις εκλογές αυξήθηκαν σημαντικά για να κόψουν την πορεία του Τσίπρα προς την εξουσία.

kostas hondrozoumakis είπε...

Ελεγα να μη σχολιασω τριχες αλλα δεν μπορω αλλο να κανω οτι δε βλεπω!!!
"Αγαπητε" ΠΟΛΑΝΙΤΗ προσεξε μην πεσεις απο το κρεβατι!!!!
Πηρες απο το πρωι αμπαριζα ολα τα blogs και γραφεις αυτη τη μπουρδα. Η ΠΟΛΑΝ και ο τραγικος αρχηγος της θα συσπειρωσει τους ψηφοφορους της ΝΔ τοσο οσο τους συσπειρωσε και την 6η Μαϊου!!! Για θυμησου και τοτε οι δημοσκοπισεις 30% + σας εδιναν και ο ανικανος-καταστροφικος Προδοτης σας πηγαινε για αυτοδυναμια!!!! Ξαφνικα εσβησαν τα φωτα και η αυτοδυναμια πηγε περιπατο με ενα "υπερηφανο" 18% να στελνει εσας τους ΠΟΛΑΝΙΤΕΣ και τον ανεκδιηγητο αρχηγο σας στα ταρταρα!!! Για μαντεψε τι θα συμβει και σε αυτες τις εκλογες?