Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η Ντόρα Μπακογιάννη ζητά τη συγκρότηση του ευρύτερου δυνατού φιλοευρωπαϊκού μετώπου

«Ελπίζω ότι στις νέες εκλογές που θα είναι πιο κρίσιμες από τις προηγούμενες, ο ελληνικός λαός θα έχει και μια νέα επιλογή ευρωπαϊκής σταθερότητας, μέσα από τη συγκρότηση του ...


ευρύτερου δυνατού φιλοευρωπαϊκού μετώπου, με στόχο όχι μόνο την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη αλλά και το ριζικό εκσυγχρονισμό της» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τόνισε ότι μοναδική επιλογή για τη σωτηρία της χώρας είναι η συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν πως η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ, «μακριά από τις επικίνδυνες λογικές του λαϊκισμού και της δραχμής».
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συμπλήρωσε ότι τα κόμματα στα οποία επέδειξε την προτίμησή του ο ελληνικός λαός στις πρόσφατες εκλογές, απέδειξαν ότι αδυνατούν να συνεργαστούν και να συγκροτήσουν μια ισχυρή κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.
«Κόμματα και ηγεσίες αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Λύγισαν μπροστά στο βάρος των ευθυνών που έπρεπε να αναλάβουν» επισήμανε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο κύμα δεξιών επιστροφής στην Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών απο φόβο μή τυχόν βγεί πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Μειώθηκαν σημαντικά τα ποσοστά όλων των δεξιών κομμάτων Χρυσή Αυγή 5%, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 8%, ΛΑΟΣ 2%, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,5%, ΔΡΑΣΗ 1,5% στο άκουσμα οτι ο ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ (για τους δεξιούς οτι είναι αριστερότερα του ΠΑΣΟΚ θεωρείται ακροαριστερό) πάει για πρωτιά. Μετακινούνται και συσπειρώνονται όλοι γύρω απο την Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά που τα ποσοστά της αμέσως μετά τις εκλογές αυξήθηκαν σημαντικά για να κόψουν την πορεία του Τσίπρα προς την εξουσία.