Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ο Μπένι δεν έχει καταλάβει ότι τελείωσε!

Μεγάλος ηγέτης, ενός μεγάλου κόμματος συνεχίζει να το παίζει ο Βενιζέλος. 
Δεν βλέπει ότι εξαιτίας του δεν προχώρησε καμιά μεταρρύθμιση και η Ελλάδα οδεύει προς έξοδο από το ευρώ και με δική του ευθύνη. 
Μιλά λες και δεν ...


τρέχει τίποτα. επιδίδεται σε άνευ ουσίας και περιεχόμενου μακροσκελείς μονολόγους που δεν έχουν τίποτα να πουν στον κόσμο που υποφέρει.
αναφέρεται στην «δεινή, ιστορική ήττα» του ΠΑΣΟΚ, ενώ η ήττα είναι και δική του! Τώρα όμως θα βάλει το ΠΑΣΟΚ στην "εντατική προσπάθεια"! Μια και η ήττα είναι πρόκληση γι' αυτόν και το κόμμα του!
Όσο για τον τριαντάρη που ψάχνει να παραδώσει την αρχηγία είναι φανερό ότι προσπαθεί να μπει στον Χρυσοχοΐδη που περιμένει πως και πως να παραλάβει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ή του διάδοχου σχήματος! Μέχρι τότε θα έχει διαβάσει ολόκληρο το μνημόνιο και δεν θα μπορεί κανείς να του κουνηθεί.
Η ουσία πάντως είναι ότι ο Μπένι τελείωσε πριν καν αρχίσει. Και έχει ακόμη πολύ κατήφορο!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπένυ τώρα αρχίζει! Δεν είναι ούτε Σαμαράς, ούτε Τσίπρας, ούτε Μπακογιάννη! Ήταν ο πιο υπεύθυνος υπουργός οικονομικών που έσωσε την χώρα από την λαίλαπα της ΝΔ και της καταστορφής που έφερε!

Αυτοί που ταλείωσαν οριστικά σε αυτές τις εκλογές είναι ο Σαμαράς και η Ντόρα! Τέλος τα τζάκια από την πολιτική ζωή του τόπου!