Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Έκθεση μαθητή δημοτικού το 2022 από την Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδος

Ετοιμαζόμαστε να τιμήσουμε την 10ή επέτειο από την “απελευθέρωση από την Δουλική Ευρώπη” το 2012. Η Καθηγήτρια μας ενημερώνει για την μεγάλη παρέλαση που θα γίνει να τιμηθεί το δεύτερο ηρωικό ΟΧΙ στους ...


Ευρωπαίους κατακτητές. 
Γιορτάζουμε την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Ελλάδος (ΛΔΕ). Όπως και οι Έλληνες του 1821 πέταξαν τον ζυγό των Τούρκων, έτσι και οι Έλληνες πριν δέκα χρόνια γύρισαν την πλάτη στους Ευρωπαίους που τους δάνειζαν για να τους εκμεταλλεύονται. Πέταξαν έξω τον δουλέμπορο άιεμεφ και την τρόικα. Εγώ δυστυχώς είμαι μικρό παιδί και δεν έζησα τον Ευρωπαϊκό ζυγό, αλλά θα είναι όπως μας τα λένε στο σχολείο. Η μητέρα μου (που έζησε κάτω από τον ζυγό) μου είπε να προσέχω τι γράφω γιατί τα κείμενα τα ελέγχει η αστυνομία της ιδεολογίας.

Πώς άλλαξε η ζωή μας?  Καταρχάς το σχολείο. Ο Ιδρυτής της νέας Ελλάδας, Τσίπρας δεν απελευθέρωσε μόνο τους Έλληνες αλλά και όλους τους μαθητές. Πια κάθε μαθητής έχει κατοχυρωμένο δικαίωμα στην κοπάνα και στην κατάληψη. Τα μαθήματα στο σχολείο δεν είναι υποχρεωτικά, εκτός από τον Μαρξ και τον σοσιαλισμό.
 Ο ξάδερφος μου, που ζει στην δουλική Ευρώπη, μου λέει ότι εκεί κάνουν μάθημα σε κάτι υπολογιστές που αντιδράνε στο άγγιγμα καθώς και πολλά άλλα διάφορα υλικά που κάνουν την μάθηση πιο ευχάριστη. Άσε που ακούω ότι έχουν αρκετά υποχρεωτικά μαθήματα, εξωσχολικές δραστηριότητες και γενικώς εξετάσεις.
Η Καθηγήτρια μας λέει ότι αυτά τα αντικείμενα είναι κακά και χρησιμοποιούνται για να μοιράσουν τον Καπιταλισμό. Πρέπει να είναι πολύ κακός αυτός ο Καπιταλισμός. Έχει κυριαρχήσει σε όλες τις χώρες, όχι μόνο στην Ευρώπη. Μας μαθαίνουν στο μάθημα ότι η ζωή σε καπιταλιστικές χώρες είναι ισοδύναμη με σκλαβιά και δουλεία.
Είναι καθήκον της ΛΔΕ να υπερασπιστεί τις αρχές της ελευθερίας και του σοσιαλισμού.
Ο Θείος μου λέει ότι ο Σοσιαλισμός απέτυχε όπου και εάν εφαρμόστηκε. Στο σχολείο μας λένε ότι αυτή είναι η μισή αλήθεια -απέτυχε γιατί οι ίδιοι άνθρωποι δεν ήταν έτοιμοι για να γευτούν τις χαρές του Σοσιαλισμού. Δεν φταίει το σύστημα- φταίνε οι άνθρωποι. Η ΛΔΕ όμως είναι ώριμη και 60 χρόνια περίμενε για να ζήσει το όνειρο της.


Πάντως από το μάθημα της Ιστορίας γίνεται αντιληπτή η τεράστια οικονομική επιτυχία της ΛΔΕ. Το 2012 ο Ελληνικός λαός πεινούσε και έβγαινε στους δρόμους.
Γινόντουσαν απολύσεις ανθρώπων και μειώσεις μισθών. Ο ελάχιστος μισθός ήταν κοντά στα 650 Ευρώ. Είμαι πολύ περήφανος που ζω στην ΛΔΕ. Είμαστε πολύ πλούσια χώρα με τους υψηλότερους μισθούς. Ο Ελάχιστος μισθός είναι πια 4.500.000.000 Νέα Ευρώ τον μήνα και όλοι πληρώνονται το ίδιο για να υπάρχει ισότητα.. 
Ο κάθε πολίτης είναι εκατομμυριούχος. Μην μιλήσω για τις αυξήσεις, φέτος για να γιορτάσουν την επέτειο ίδρυσης της ΛΔΕ, έδωσαν 1.000.000.000 Νέα Ευρώ αύξηση σε όλους τους εργαζόμενους – κάθε χρόνο υπάρχουν ανάλογες αυξήσεις. 
Α ναι παλαιά κακές επιχειρήσεις – πράκτορες του καπιταλισμού, σκλάβωναν τους εργαζόμενους για ένα κομμάτι ψωμί. Τώρα που τις έδιωξε η ΛΔΕ, όλοι οι εργαζόμενοι είναι ευτυχισμένοι, δεν χρειάζονται δουλειές σε κακές εταιρίες. Εγώ με χαρτζιλίκι 1.000.000 Νέα Ευρώ νιώθω πολύ πιο πλούσιος από το ξαδερφάκι μου που παίρνει 50 €
 Μας λένε στο σχολείο ότι η ΛΔΕ είναι η χώρα όχι μόνο με τους περισσότερους εκατομμυριούχους αλλά και δισεκατομμυριούχους. Σύμφωνα με τις προβλέψεις μπορεί να αποκτήσουμε και τρισεκατομμυριούχους σύντομα.
 Επίσης έχουμε την μεγαλύτερη ανάπτυξη σε μισθούς. Μόλις το 2020 έπαιρνε ο πατέρας μου 950.000.000 Νέα Ευρώ. Είμαστε τόσο πλούσιο κράτος που μόνο εμείς μπορεί να αγοράζουμε το κιλό φακές 500.000.000 Νέα Ευρώ το κιλό. Οι φόροι που είχαν καταστρέψει την οικονομία και το νέο κράτος κατάργησε όλους τους φόρους και είμαστε τώρα όλοι ευτυχισμένοι. Δεν υπάρχει ανεργία γιατί όλοι δουλεύουν για την ΛΔΕ.


Το 2012 η Ελλάδα είχε γεμίσει λαθρομετανάστες. Και αυτό το πρόβλημα λύθηκε. Η Ελλάδα έβαλε νάρκες στα σύνορα και σήκωσε ένα μεγάλο τείχο για να κρατήσει τους μετανάστες μακριά από τον ντόπιο παράδεισο.
Έχω ακούσει ιστορίες για κάποιους που πυροβολήθηκαν ενώ προσπαθούσαν να διασχίσουν το τείχος. Πρέπει να ήταν πράκτορες του εχθρού ή προδότες.  Τώρα δεν υπάρχει κανένας λαθρομετανάστης. Η μαμά υποστηρίζει ότι ο τοίχος δεν είναι για να κρατά τους μετανάστες έξω, αλλά εμάς μέσα.
Οι μετανάστες δεν έρχονται πια στην ΛΔΕ και πάνε απευθείας στην Βουλγαρία και Τουρκία. Άλλωστε η έξοδος των λαθρομεταναστών συντέλεσε στην δημιουργία της ΛΔΕ, με τους αριστερούς και τους δεξιούς να τα βρίσκουν και να καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει θέμα να τους χωρίζει πια.
Στο σχολείο μάθαμε τα κόμματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή δεν υπάρχουν πια. Η ΛΔΕ βρήκε την λύση για να μην καταστραφεί η Ελλάδα ξανά από τον δικομματισμό, επέβαλλε τον μονοκομματισμό. Έτσι στις εκλογές που γίνονται πάντα βγαίνει πρώτο Λαϊκό κόμμα της Ελλάδος.
Πρέπει να είναι πολύ αγαπητό το κόμμα γιατί βγαίνει πάντα πρώτο. Πάντως όταν πέθανε ο Γενικός γραμματέας μας έδωσε η μητέρα μου κρεμμύδια για να κλαίμε στο σχολείο.
Ποτέ δεν το κατάλαβα, όλοι στο δρόμο έκλαιγαν και εάν κάποιος δεν έκλαιγε αρκετά τον πηγαίνανε σε μέρος συμμόρφωσης, ώστε να αλλάξει γνώμη
Κάποια μέρη της παλιάς Ελλάδος δεν συμμετέχουν στην ΛΔΕ, γιατί ή προτίμησαν να ενωθούν με άλλα κράτη ή να ακολουθήσουν αυτόνομη πορεία.  Δεν φοβόμαστε όταν φτιάξουμε τα πρώτα πυρηνικά μας θα τα κατακτήσουμε. Φέτος επισκέφτηκαν άλλωστε την ΛΔΕ ο νέος Χομέινι της θεοκρατικής δημοκρατίας του Ιράν και ο Κιμ τζουν ουν της Βόρειου Κορέας για να τιμήσουν τα 10 χρόνια της ΛΔΕ.


Η ποιότητα ζωής έχει βελτιωθεί αρκετά. Πρώτα από όλα δεν υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία στους δρόμους. Επιτρέπονται μόνο λεωφορεία, τραμ, και μετρό. Ένα θέμα που βασάνιζε τους Έλληνες, η κίνηση στους δρόμους,, λύθηκε δια μαγείας.
Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια έκλεισαν και η παιδεία έγινε ίδια για όλους. Οι Ουρές στις δημόσιες υπηρεσίες καταργήθηκαν και απλώς οι πολίτες κλείνουν ραντεβού ένα  με δυο μήνες πιο πριν και έτσι μπορούν να κάνουν το πρόγραμμα του χωρίς να περιμένουν σε ουρές.
Διακοπές σε παραλίας επιτρέπονται αλλά για να μην υπάρχει συνωστισμός χωρίζονται τα άτομα ανά παραλία και όνομα. Υπάρχουν θέατρα που παίζουν έργα εμπνευσμένα από την μυθολογία της ΛΔΕ.
Υπήρχαν πολλά προβλήματα με τα κλειστά επάγγελματα. Οι ναυτεργάτες έκλειναν τα λιμάνια για να μην ταξιδεύουν οι τουρίστες και τα εμπορεύματα. Οι ταξιτζήδες έκλειναν τους δρόμους για να μην δώσουν νέες άδειες. Οι φαρμακοποιοί και αυτοί το ίδιο. οι Δικηγόροι πιο πολύ έκαναν αποχή παρά τα καθήκοντα τους.
Η Κακιά Ευρώπη ήθελε η Ελλάδα να ανοίξει τα επαγγελμάτα, ώστε να εκμεταλλεύτει τους Έλληνες και να τους σκοτώσει με γεννόσημα. Σαν χώρα είχαμε και μεγάλο πρόβλημα με τυφλούς και άλλους ανάπηρους. Η Νέα κύβερνηση βρήκε την λύση. Έκλεισε όλα τα επαγγέλματα, εντελώς. Επίσης κράτησε τους τουρίστες μακρία από την χώρα ώστε να μην δίνουν αφορμές για απεργίες και τέλος μοίρασε σε όλους επίδοματα των 800.000.000 Νέων Ευρώ για να μην κάνει διάκρηση ανάμεσα σε αναπήρους και μη.


Η Οικογένεια μου ήταν και αυτή σε πολύ κακή κατάσταση. Ο πατέρας ήταν μάνατζερ (δεν ξέρω τι σημαίνει, αυτός το λέει) σε μια ιδιωτική εταιρεία πριν την ΛΔΕ και δεν έβγαζε ούτε το 1% από αυτά που βγάζει τώρα. Ευτυχώς που ήρθε η ΛΔΕ και έφυγαν οι δουλοπάροικες εταιρίες και απελευθερώθηκε ο πατέρας μου.
Η Μητέρα μου είχε ένα κινέζικο εστιατόριο και το έκλεισε γιατί δεν μπορεί πια να βρει τα υλικά που χρειάζονται. Τώρα ο πατέρας και η μητέρα δουλεύουν για την ΛΔΕ.
Η μεγάλη μου αδερφή ηλικίας 28 είναι οικιακή βοηθός σε μια οικογένεια στην Αλβανία, δεν την βλέπω συχνά, όποτε μπορεί μας στέλνει χρήματα αλλά λίγα. Ρωτάω τον πατέρα γιατί χαίρεται με 200€ ενώ πληρώνεται με δις Νέα Ευρώ αλλά δεν μου απαντά, με παρακαλεί να μην πω σε πολλούς ότι έχουμε παλαιά Ευρώ.
Ο Μπαμπάς  τα χρησιμοποιεί για να αγοράζει κάποια υλικά ή αντικείμενα στην μαύρη αγορά (μαύρη γιατί θα έχουνε μαύρους?). Η άλλη μου αδερφή ηλικίας 19 είναι πολύ φιλική, κάθε βράδυ βγαίνει έξω με νέους φίλους, οι οποίοι είναι πολύ μεγαλύτεροι της.
 Οι πιο πολλοί είναι ξένοι και άγνωστοι. Δεν καταλαβαίνω γιατί η μητέρα κλαίει που η αδελφούλα μου έχει πολλούς φίλους και της δίνουν χρήματα για την παρέα της.
Τώρα που μίλησα για Αλβανία. Η ΛΔΕ έχει πολλούς γείτονες : την Αλβανία, την Χώρα Χ, Βουλγαρία και Τουρκία. Αυτές οι χώρες έγιναν μέλος της ΕΕ και έπεσαν θύματα των τεράτων της ελεύθερη αγοράς. Αρκετοί είναι αυτοί που προσπαθούν να πάρουν άδεια εξόδου για να βρούνε δουλεία στην Αλβανία και κυρίως στην Βουλγαρία. Στο σχολείο μπορούμε να επιλέξουμε εάν θα κάνουμε Τούρκικα ή Βουλγάρικα. Αγγλικά δεν κάνουμε γιατί είναι η γλώσσα του καπιταλισμού. Η περισσότερη προπαγάνδα είναι γραμμένη στα Αγγλικά. Για την προστασία μας δεν γίνεται διδασκαλία αγγλικών. Η Μητέρα μου μερικές κλαίει γιατί θυμάται ότι παλαιά στο εστιατόριο της αυτός που έπλενε τα πιάτα της ήταν Αλβανός (σε αυτόν δουλεύει η αδερφή μου). Τότε αρκετές δουλείες των Ελλήνων τις έκαναν οι Αλβανοί: κηπουροί, καθαριστές, και λοιπές. Στεναχωριέται που βλέπει τους συμπατριώτες της να περιμένουν σε ουρές για να προσληφθούν στην Αλβανία και στην Τουρκία σαν βοηθητικό προσωπικό.  Δεν είναι εύκολο πάντως. Η Κυβέρνηση της ΛΔΕ αφήνει ένα μικρό αριθμό να φεύγουν ανά έτος. Και καλά κάνει, γιατί να τους αφήσει να φύγουν για να βγάζουν μερικές χιλιάδες ευρώ, ενώ στην ΛΔΕ πληρώνονται με δισεκατομμύρια Νέα Ευρώ. Είναι αλήθεια ότι τους εκμεταλλεύονται στην Αλβανία. Μια φορά που πήγαμε το βράδυ στην Κέρκυρα, απέναντι είχαν ακόμα φώτα. Λένε ότι αυτοί έχουν φώτα το βράδυ γιατί τους βάζουν και εργάζονται ακόμη και την νύχτα.


Ο Πατέρας μου προσπαθεί να πείσει κάποιους στην εκτελεστική επιτροπή να γίνουν εργοστάσια/επενδύσεις από την Βουλγαρία. Γελάει όταν θυμάται ότι οι Βούλγαροι ζητούσαν σαν τρελοί επενδύσεις και τώρα τρέχει να τους παρακαλεί.
Ο Πατέρας γιατί ξέρει οικονομικά μπορεί και μερικές φορές ταξιδεύει προς Βουλγαρία και μας φέρνει αντικείμενα από εκεί, αντικείμενα που δεν βρίσκεις εδώ και έτσι χαίρομαι πολύ.
Αυτά που έχουν ρεύμα όμως δεν μπορώ να τα χρησιμοποιώ μετά  τις 20.00 γιατί απαγορεύεται η χρήση ρεύματος τις βραδυνές ώρες. Συναντά το ξαδερφάκι (οι θείοι μένουν Βουλγαρία) και έτσι μαθαίνω τα νέα του.  Ο Πατέρας θέλει να γίνουν εργοστάσια στην Ελλάδα, αλλά οι αντίπαλοι του, τονίζουν ότι έτσι θα ξανάρθει ο μισητός Καπιταλισμός.
Η Χώρα Χ, της οποίας το όνομα απαγορεύεται να γράψουμε ή να αναφέρουμε, πρέπει να είναι πολύ καλός φίλος της ΛΔΕ. Το 2018 που λόγω κακού καιρού υπήρξε πρόβλημα υποσιτισμού η Χώρα Χ προσφέρθηκε να στέλνει τροφές στην Ελλάδα με αντάλλαγμα να άρει τις αντιρρήσεις στην ονομασία της. Η ΛΔΕ το δέχτηκε.
 Οι αρχηγοί μας είναι πολύ έξυπνοι, μεν δέχτηκαν την συμφωνία και θα παίρνουν το φαγητό, μέχρι να μην το χρειάζονται και μετά θα κάνουν μονομερής καταγγελία της συμφωνίας. Χα θα τους την φέρουμε, δεν ξέρουν τι τσακάλια είμαστε. Η ΛΔΕ έκανε την Ελλάδα αγροτική δύναμη καθώς τους Έλληνες χορτοφάγους.
Κρέας δεν υπάρχει. Φακές, ρεβίθια, φασόλια και σούπα, αρκετά φρούτα, κάποια δημητριακά. 2 φορές το έτος τρώμε και χωριάτικη σαλάτα μαζί με  χοιρινό(μεγάλη πολυτέλεια), όταν περισσεύει η σοδιά. Εάν ο καιρός είναι καλός και δεν χρειάζεται πολύ πετρέλαιο η ΛΔΕ δεν εξάγει το κρέας και μπορεί να φάμε και γύρο.
Υποτίθεται στην Ελλάδα υπήρχαν τρελά κοιτάσματα πετρελαίου και έτσι κανείς δεν θα χρειαζόταν κανείς να δουλέψει ποτέ.  Παρόλο που έγιναν έρευνες παντού δεν βρέθηκαν ακόμη. Μάλλον τα έκλεψαν οι κακοί Ευρωπαίοι πριν τους διώξουμε. Ο Πατέρας μου όμως υποστηρίζει ότι όσο πετρελάιο βρέθηκε στην Ελλάδα, ήταν πετρέλαιο που ξέφευγε από τα πλοία που ερχόντουσαν στην Ελλάδα.  Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο πανικός για αυτό το πετρέλαιο πάντως. Ο μπαμπάς υποστηρίζει ότι είναι πολύτιμο και κοστίζει 545 Ευρώ το βαρέλι. Χωρίς αυτό (και την Κύπρο) αντί να έχουμε ρεύμα 18 ώρες την ημέρα θα είχαμε με το ζόρι 12 ώρες. Χα! εγώ με το χαρτζιλίκι μου μπορώ να αγοράσω όσα θέλω. Η Κύπρος, μια χώρα φιλική, μας ανταλλάζει βαρέλια με πετρέλαιο σε αντάλλαγμα τα γεωργικά μας προϊόντα. Νομίζω είναι χαζή ανταλλαγή, οι φακές πιο πολύ κοστίζουν. Πάντως οι έρευνες συνεχίζονται. Η Μητέρα υποθέτει ότι και εάν υπάρχει πετρέλαιο δεν έχουν εμπιστοσύνη στην ΛΔΕ για να της δανείσουν οι ξένοι την τεχνογνωσία για να βρει πετρέλαιο, γιατί θα εθνικοποιήσει τα πάντα αμέσως μόλις βρει κοίτασμα.
Η δασκάλα μας είπε ότι οι Έλληνες πριν το 2012 ήταν ο πιο παχύσαρκος λαός της Ευρώπης και βλέπανε την πιο πολύ τηλεόραση.

Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος μπορεί να παχύνει με 2 πιάτα φακές την ημέρα ή πώς να δει τόσο τηλεόραση αφού υπάρχει μόνο ένα κανάλι και λειτουργεί μόνο για 8 ώρες την ημέρα.
Επίσης με τις χειρωνακτικές  εργασίες στα χωράφια και στους δρόμους οι Έλληνες ασκούνται παρά πολύ. Ακούω την μητέρα μου να μαλώνει την αδερφή μου για “την επιδημία του AIDS” και να προσέχει.
Δεν ξέρω τι είναι αυτό, αλλά και σε αυτό η ΛΔΕ έχει πολύ υψηλότερο σκορ από τις υπόλοιπες χώρες. Η μητέρα με φροντίζει  να μην αρρωστήσω γιατί φάρμακα δεν υπάρχουν.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ζω στην ΛΔΕ, είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου. πάω τώρα να μάθω το ποιηματάκι μου και τις γραμμές μου. Εάν τα πω καλά μας υποσχέθηκαν χωριάτικη σαλάτα.


http://wiredandready.net/

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Τον Μούρουτη κατηγορείτε για αυτά που γράφει, αλλά και σεις δεν πάτε πίσω. ΕΛΕΟΣ