Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ο μαύρος χαμός γίνεται στη Νέα Δημοκρατία στο Ρέθυμνο

Εσωκομματικός πόλεμος έχει ξεσπάσει στο Ρέθυμνο για να
μη βγει ο νεότερος Γιάννης Κεφαλογιάννης!
Οι μισοί Νεοδημοκράτες στο Ρέθυμνο, όσοι έχουν απομείνει, γιατί οι περισσότεροι έχουν πάει με τη Ντόρα, έχουν ξεσηκωθεί κατά του Αχιλλέα Κεφαλογιάννη και του γιού του Γιάννη (ξαδέρφου της Όλγας) και του επιρρίπτουν ευθύνες για τα χάλια που έχει το κόμμα στο νομό. Είναι φανερό ότι η ...

Νέα Δημοκρατία έχει χάσει τη δεύτερη θέση και γι' αυτό έντρομος σήμερα ο Αχιλλέας διέδιδε ότι η Ντόρα είναι τρίτη στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με τις μυστικές δημοσκοπήσεις!
Μέσα σε αυτό το χαμό έχει βρει την ευκαιρία ένας από τους υποψηφίους ο Ταταράκης (που το έπαιζε ένα διάστημα Ντορικός!) για να το παίξει διεκδικητής του τίτλου! 
Διαδίδει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την οικογενειοκρατία των Κεφαλογιάννηδων, τον στηρίζουν όμως ο Αντώνης Σαμαράς, η Όλγα Κεφαλογιάννη, οι Βαρδινογιάννηδες (επιμένει μάλιστα ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έχει πάρει όλο το Ρέθυμνο τηλέφωνο) και η τοπική ΝΔ. Τα μαχαιρώματα κάτω από τη μέση δίνουν και παίρνουν. Καφαλογιάννηδες εναντίον Ταταράκη! Ρεζίλι!
Τι να κάμει ο Αχιλλέας διαψεύδει τον Ταταράκη και επιμένει ότι τον στηρίζουν οι Βαρδινογιάννηδες και ο ... Σχοινάς, που βρίσκεται κάπου στην Αμερική και αρνήθηκε να συμμετάσχει στις εκλογές παρά τις πιέσεις του ίδιου του Αντώνη!
Μήλον της έριδος οι Βαρδινογιάννηδες κυρίως, οι οποίοι σίγουρα δεν ανακατώνονται πουθενά και αν μάθουν ότι οι υποψήφιοι της ΝΔ στο Ρέθυμνο τους εμπλέκουν σε τοπικούς καβγάδες θα δυσαρεστηθούν σίγουρα, αν και απ' ότι μαθαίνω, τους το έχουν ήδη σφυρίξει και έχουν πέσει τα σχετικά τηλέφωνα για να σταματήσει αυτό το ρεζιλίκι. Τον δε Ταταράκη δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστό να τον δουν!
Αυτό που μένει από τον σκυλοκαβγά είναι ότι ο Σαμαράς τελικά δεν θέλει με τίποτα να έχει στα πόδια του, στη Βουλή, τρεις Κεφαλογιάννηδες και στηρίζει ... Ταταράκη, αν και θα ήθελε τον Σχοινά. Μπάχαλο!
Μόλις τις τελευταίες ημέρες το συνειδητοποίησαν στο σπίτι του ... Αχιλλέα Κεφαλογιάννη και έχουν γίνει έξαλλοι με τον Αντώνη! Ο Αχιλλέας σήμερα ξεσκίστηκε στα τηλέφωνα για να διαψεύδει τις φήμες αλλά μου λένε ότι ήταν πολύ καταπονημένος και πικραμένος με τον Αρχηγό Αντώνη ... !

Δεν υπάρχουν σχόλια :