Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ανάλυση των τελευταίων κυλιόμενων: Δεν ξεπερνά το 23% η ΝΔ. ΣΟΚ στη Συγγρού!

Πληροφορίες από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.
  1. Άσχημα τα νέα στη Συγγρού από την ανάλυση των στοιχείων στις κυλιόμενες των τελευταίων 10 ημερών. Η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη αλλά σε ποσοστό μεταξύ 20% - 23% και ...διαρκώς αυξανόμενες τάσεις μείωσης! Ενδεχομένως να κάτσει στο 21% ...!
  2. Το Πασόκ βρίσκεται κάτω του 20%, σε ποσοστά που κινούνται από 17% - 19%, ελπίζοντας η διαφορά να περιοριστεί στις 2- 4 μονάδες, κάτι που θεωρείται πολύ εφικτό.
  3. Τρίτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ 11%-13%.
  4. Το ΚΚΕ βρίσκεται στο 8% - 10%. Έτσι περνά στην 4η θέση μετά από πολλά χρόνια!
  5. Ο Καμμένος έπειτα από τον πόλεμο που δέχτηκε (βρώμικο αρκετές φορές) περιορίζεται στο 7%, ποσοστό που δίνει και το σχετικό προβάδισμα στη ΝΔ! Έχει δυνατότητες να προσεγγίσει το ποσοστό του ΚΚΕ, αν και δεν φαίνεται να το ξεπερνά!
  6. Η ΔΗΜΑΡ παρουσιάζει μεγάλη πτώση σε σχέση με τις προηγούμενες μετρήσεις και κινείται μεταξύ 4% - 6%
  7. Άλλο ενδιαφέρον στοιχείο των τελευταίων αναλύσεων παρουσιάζεται στις επιδόσεις της Χρυσής Αυγής, η οποία περιορίζεται διαρκώς και περισσότερο. Στις τελευταίες αναλύσεις βρίσκεται μεταξύ 3% -4% και φαίνεται ότι μειώνεται διαρκώς.
  8. Από τα μικρότερα κόμματα μόνο η Δημοκρατική Συμμαχία κερδίζει το στοίχημα και εισέρχεται στη Βουλή, με ποσοστό 3% - 4%
  9. Το ΛΑΟΣ δεν δείχνει να αυξάνει τις αντιστάσεις του στην επίθεση που δέχεται από Καμμένο και Χρυσή Αυγή. Κινείται μεταξύ 2% - 2,5%
  10. Οι Οικολόγοι, επίσης παρά την υποστήριξη που έχουν από συγκεκριμένα κανάλια δεν φαίνεται να ξεπερνούν το 2%.
  11. Η Δράση του Μάνου παρά το σπρώξιμο που έχει από συγκεκριμένα κανάλια, εταιρείες δημοσκοπήσεων(ελεγχόμενες από την Συγγρού!) και καναλάρχες, μένει οριστικά με ποσοστό από 0,7% - 1,5%, περιοριζόμενη στην Αττική και χωρίς να δείχνει σημαντικά εκλογικά δείγματα σε καμιά άλλη περιοχή της Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :