Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Παύλου Σαράκη με τη Νέα Δημοκρατία

Πριν λίγες ώρες τελείωσε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, που πραγματοποιήθηκε στο Ε.Β.Ε.Α. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε τα 18 μέτρα για την ανάκαμψη της οικονομίας και αναφέρθηκε στο ...


πλαίσιο της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου εφόσον κερδίσει τις εκλογές.
Ιδιαίτερη σημασία έδωσε στην παραμονή στο ευρώ, «με αναδιαπραγμάτευση που δεν έχει καμία σχέση με την μονομερή καταγγελία του Μνημονίου που λένε κάποιοι άλλοι», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η αίθουσα του 6ου ορόφου κατακλύστηκε από κόσμο, αφού έδωσαν το παρών αρκετά στελέχη αλλά και απλός κόσμος. Ανάμεσά τους και ο Παύλος Σαράκης, υποψήφιος στη Β’ Αθήνας, με τη Νέα Δημοκρατία. Ο Παύλος Σαράκης έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους και συνομίλησε με αρκετά πρωτοκλασσάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό έγινε αρκετός ντόρος για τον γνωστό Ποινικολόγο, εξαιτίας της αποχώρησής του από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της προσχώρησής του στη Νέα Δημοκρατία. Στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών, φιγουράρει στην 21η θέση, μια αρκετά καλή σειρά δεδομένων των συνθηκών.

Το γαλάζιο στρατόπεδο όμως δεν του είναι άγνωστο, αφού είχε ενταχθεί σε αυτό, από τα μαθητικά του χρόνια. Αρχικά ως δραστήριο στέλεχος στη Μ.Α.ΚΙ Αγρινίου και αργότερα ως δυναμικό στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής Αθηνών αλλά και της ΟΝΝΕΔ. Είναι ενεργό μέλος της Ε.Κ.Ο Δικηγόρων της Ν.Δ.

Σήμερα λοιπόν τον είδαμε στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη Νέα Δημοκρατία, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Στη φώτο διακρίνεται ο Παύλος Σαράκης να παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για την οικονομία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Β.Ε.Α., μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος, όπως τον κ. Κώστα Ζωντανό, Υπεύθυνο Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

http://omertanewsgr.blogspot.com/

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Αχμέτ Ιλχάν: «Η Μπακογιάννη μου είπε να πάω στη ΝΔ και θα μ’ έκαναν Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης»

http://piazzadelpopolo.blogspot.gr/2012/05/blog-post_1587.html