Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τελικά θα μας πάει στη Ρωσία ο ... Τσίπρας;

Ρωσία θέλει ο λαός; Ρωσία του δίνει και ο Τσίπρας. Τελικά δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχει υποσχεθεί ο Αλέξης; Πίσω από όλες τις υποσχέσεις υπάρχει ο .. Αλέξης. Μοιράζει Ελπίδες και ...


Αγάπες με το κιλό. Περάστε κόσμε! Για όλους έχει ο Αλέξης, ο θεός του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών!
Αφού η ακροδεξιά και η δεξιά δημαγωγία λοιπόν ψαρεύει στα θολά νερά της Ρωσικής βοήθειας που όλο έρχεται και ποτέ δεν φτάνει, ήρθε ο Τσίπρας για να δέσει το ρωσικό κερασάκι! Τώρα η βοήθεια θα έρθει στα σίγουρα! Να δείτε που τελικά ο Τσίπρας κλείνοντας το μάτι στην "πατριωτική" δεξιά και Ακροδεξιά θα τους πάρει τους ρωσόφιλους ψήφους! Ο Τσίπρας θα ... μεταβάλλει το «πεπαλαιωμένο», όπως το χαρακτήρισε, δόγμα του «ανήκομεν εις την Δύσιν».
Δείγμα γραφής της εξωτερικής πολιτικής του κόμματός του έδωσε ο Τσίπρας και στο ρωσικό Βέστι. «Η ανάπτυξη των σχέσεων με τη Ρωσία αποτελεί προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ ...», είπε, ενώ, όπως τόνισε, «η Ελλάδα παραδόθηκε στη Δύση». Και συνέχισε: «Πιστεύουμε ότι η διακοπή στις σχέσεις μας, η οποία σημειώθηκε επί των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, πρέπει να ξεπεραστεί».
Φυσικά οι φιλορωσικές προσεγγίσεις του Τσίπρα εντάσσονται στην προσπάθεια να ψαρέψει ψήφους από την Ακροδεξιά και την Πατριωτική Δεξιά. Να διακόψει έτσι τους σχεδιασμούς της Νέας Δημοκρατίας που προσπαθεί επίσης να αποσπάσει ψήφους από κόμματα που προέκυψαν από τη νέα Δημοκρατία ή της αποσπούν ψήφους.
Να δείτε που τελικά ο Τσίπρας θα πάρει ψήφους από τον Καμμένο, ακόμη και από την Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :