Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ ψήφισε μαζικά ΣΥΡΙΖΑ! Ας αφήσουν λοιπόν την επανάσταση κατά μέρος!

Έχουν γραφτεί εκατοντάδες αναλύσεις τις τελευταίες μέρες για το τέλος της Μεταπολίτευσης που ήρθε με τον … ΣΥΡΙΖΑ. Δεν κοιτάζουν όμως καλά τα ...


αποτελέσματα αυτοί οι ευφάνταστοι αναλυτές. Η αλήθεια είναι πιο απλή από τις περισπούδαστες αναλύσεις.
Τελικά νίκησε το βαθύ ΠΑΣΟΚ και το βαθύ κράτος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονταν τα τελευταία δύο χρόνια στο πλευρό των συντεχνιών και ήταν υπέρ όλων των «κεκτημένων» που έχουν παραλύσει την ελληνική οικονομία.
Αντίστοιχα το βαθύ γαλάζιο κράτος υποστήριξε Καμμένο, ο οποίος επίσης διατυμπανίζει ότι η παρουσία του συμβολίζει το "τέλος της Μεταπολίτευσης"!
Μόνο οι φαρμακοποιοί να φανταστείτε είχαν στήσει call center και πίεζαν τους φαρμακοποιούς ανά την Ελλάδα να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί μόνο αυτός στηρίζει την διατήρηση του κλειστού τους επαγγέλματος.
Δεκάδες συντεχνίες έστησαν μηχανισμούς υποστήριξης του Τσίπρα. Σίγουρα αυτό δεν είναι επανάσταση αλλά οπισθοδρόμηση.
Μια κοινωνία αρνείται τον εξευρωπαϊσμό της και την μεταρρύθμιση γιατί δε λέει να ξεκουνήσει από βαθιές αντιδημοκρατικές δομές.

Η επανάσταση του Τσίπρα υποκινήθηκε από συγκεκριμένα κλειστοφοβικά και οπισθοδρομικά συμφέροντα που δεν έχουν καμιά σχέση με την ανάπτυξη του τόπου και την επιστροφή στις αγορές.
Αντιθέτως ήταν και είναι το μεγάλο εμπόδιο για τον εκδημοκρατισμό της Ελλάδας. Εάν λοιπόν το βαθύ ΠΑΣΟΚ είδε στο πρόσωπο του Τσίπρα τον «δημιουργό» Ανδρέα θα λέγαμε ότι η στροφή τους στον ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλο ένα δείγμα για το τέλος της «πολυπόθητης» επανάστασης, μια και αν πράγματι κυβερνήσει αυτός ο χώρος οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την χώρα, σε αλβανοποίηση και γενική φτωχοποίηση.
Κάτι που ενδεχομένως θα έφερνε στο προσκήνιο οτιδήποτε "αντεπαναστατικό" για να σωθεί ο τόπος από τις ακρίδες του κρατισμού.
Μέχρι στιγμής τους έχουν πληρώσει πολύ ακριβά οι Έλληνες. Να τους βάλουν και πάνω απ’ το κεφάλι τους πάει πολύ!
 Η ενδιάμεση καταστροφή φαντάζει ως ένα αναγκαίο κακό που Θα οδηγούσε τελικά τη χώρα, στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

2 σχόλια :

ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ είπε...

Είναι γεγονός! Μου έρχονται συνεχώς μηνύματα από παραδοσιακούς ΠΑΣΟΚους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εξομολόγος είσαι ;