Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Παρουσιάστηκε από τα στελέχη της ΔΗΣΥ το ψηφοδέλτιο Ν. Ηρακλείου.

Στις 25 και 26 Απριλίου στην Ανατολική Κρήτη η Ντόρα Μπακογιάννη 
Το ψηφοδέλτιο της ανατροπής και της έκπληξης και σε αυτές τις εκλογές, παρουσίασαν τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ηρακλείου στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης. 
Η παρουσίαση έγινε από τον ...


υπεύθυνο εκλογών κ. Παναγιώτη Σπαθαράκη, τον υπεύθυνο του τομέα υγείας κ. Χάρη Βαβουρανάκη και το μέλος της Κ.Ε κ. Εύης Γαρεδάκη . 
 Ο κ. Σπαθαράκης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αποφάσεις της προέδρου του κόμματος Ντόρας Μπακογιάννη που πάρθηκαν για να τιμήσει το Ηράκλειο αλλά και για να δείξει την αγάπη της για το νησί, όπως η απόφασή της να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του νομού Ηρακλείου, αλλά και για να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας δυο ιδρυτικά στελέχη του κόμματος και γνωστοί επιχειρηματίες οι κύριοι Δημήτρης Γιαννουλάκης και Μιλτιάδης Καράτζης. 
Ο κ. Βαβουρανάκης εξήγησε τους λόγους που η «Δημοκρατική Συμμαχία» ζητά την ψήφο των πολιτών . «Ζητάμε τη θετική ψήφο του Ηρακλειώτη, του Κρητικού, του κάθε Έλληνα πολίτη, για να κάνουμε τη διαφορά για να μετατρέψουμε τη σημερινή Ελλάδα, σε μια ευρωπαϊκή χώρα, εννοούμενη, δημιουργική και κοινωνικά δίκαιη. 
Στα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο στάθηκε η κ. Γαρεδάκη η οποία είπε πως πρόκειται για νέους ανθρώπους στην πολιτική, με όρεξη για δουλειά, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν έχουν πολιτευτεί ξανά, δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, είναι όμως ενεργοί πολίτες, υπεύθυνοι, με όραμα, ικανότητες και εμπειρία στα κοινά που μπορούν να αποτελέσουν τον καταλύτη για μια νέα αισιόδοξη αρχή με προοπτική για τη χώρα και το νησί μας.
Η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων τόσο του νομού Ηρακλείου όσο και του νομού Λασιθίου θα γίνει από την ίδια την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατά την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει στην ανατολική Κρήτη την ερχόμενη Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Απριλίου. Συγκεκριμένα η κοινή παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη στις 19.00 στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου .  
Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειου με επικεφαλής την κ. Ντόρα Μπακογιάννη με αλφαβητική σειρά είναι οι: Λευτέρης Αυγενάκης , Ελένη Κτιστάκη , Μανουέλα Κυρλάκη, Μιχαήλ Λινάρδακης , Ευάγγελος Νικολακάκης, Δέσποινα Ξερουδάκη, Ανδρέας Παπαδάκης, Αλέξανδρος Σπανάκης, Γεώργιος Στυλιανάκης, και Βαρδής Φραγκιαδάκης .

Δεν υπάρχουν σχόλια :