Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

"Πατέρας του μεταναστευτικού προβλήματος στην Ελλάδα είναι ο Αντώνης Σαμαρας..."

Επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Γ. Ραγκούσης μέσα απο την εφημερίδα Έθνος της Κυριακής.. Χαρακτηριστικά είπε "Πατέρας του μεταναστευτικου προβλήματος στην Ελλάδα είναι ο Αντώνης Σαμαρας, ο οποίος με ... 


την πολιτική του αλόγιστου ανοίγματος των συνόρων έφερε τη χώρα μας από το ’91 και μετά, αντιμέτωπη για πρώτη φορά στην ιστορία της, με το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης. 
Αντίθετα, ο νόμος που εγώ θέσπισα ως Υπουργός Εσωτερικών αφορά μόνο τους νόμιμους μετανάστες και τα παιδιά δεύτερης γενιάς, ενώ καμία νομιμοποίηση παράνομου μετανάστη δεν υπήρξε κατά τη διάρκεια της θητείας μου. 
Απεναντίας, εγώ έδωσα τη μεγάλη μάχη της Υπατίας που κερδήθηκε , ώστε να μην κινδυνέψει καμία ανθρώπινη ζωή, να μην υποκύψει το ελληνικό κράτος στον εκβιασμό που είχε επιχειρηθεί, αλλά και καμία άδεια παραμονής να μη δοθεί, όπως είχε δοθεί σε αντίστοιχη περίπτωση από την κυβέρνηση Καραμανλή-Παυλόπουλου-Σαμαρά ένα χρόνο πριν."

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Καλα δεν ειναι και αυτο αθωα περιστερα. Αμα μαζι με τον Χρυσοχοιδη ειχε καταπολεμησει την εγκληματικοτητα των μεταναστων αλλα και των κουκουλοφορων, δεν θα ειχαμε τετοια ανοδο της χρυσης αυγης.