Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Απέτυχε παταγωδώς η περιοδεία Σαμαρά στην Κρήτη!

Καθόλου ευχαριστημένοι δεν είναι στη Νέα Δημοκρατία από την περιοδεία Σαμαρά στην Κρήτη! Φυσικά και δεν το διαλαλούν στις πλατείες! Κάνουν λόγο για χιλιάδες λαού που υποδέχτηκαν τον ...


Αντώνη στην Κρήτη και έγινε σεισμός! Σεισμός πράγματι έγινε αλλά όχι για τον Αντώνη. Είχε επίκεντρο τα Δυτικά Χανιά!
Ο Αντώνης λοιπόν έφτασε στα Χανιά χθες το πρωί και η «κακή μέρα» αμέσως φάνηκε. Γύρω στα δέκα άτομα τον περίμεναν στο αεροδρόμιο μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές και ο Αντώνης με τη συνοδεία του … πάγωσαν! 
Ο Αντώνης δεν ήθελε να βγει από την αίθουσα υποδοχής και ζήτησε να έρθει περισσότερος κόσμος μη γίνουν ρεζίλι. 
Νόμιζαν ότι στο αεροδρόμιο θα γίνεται χαμός, μια και «όλη η Ελλάδα είναι μπλε»! Κόσμος άλλος δεν έρχονταν και λίγο μετά ο Αντώνης μεταφέρθηκε στο Επιμελητήριο Χανίων όπου μαζεύτηκαν 37 (τριάντα εφτά) άτομα για να ακούσουν τον εν δυνάμει και αυτοδύναμο πρωθυπουργό. 
Ο Σαμαράς … «τρελάθηκε»! Τον έπιασε ο γνωστός πανικός και προτίμησε να «χαιρετήσει» τα πλήθη με δυο λέξεις για να μην κουράζονται κιόλας. 
Πολύ γρήγορα έφυγαν από τα Χανιά απογοητευμένοι και κατευθύνθηκαν στο Ηράκλειο με μια στάση σε γνωστό τουριστικό θέρετρο στο Ρέθυμνο. 
Αργότερα έφτασαν στο Ηράκλειο και στην «μεγαλειώδη» συγκέντρωση στο Lindo με 350 άτομα και εκατοντάδες πλαστικές σημαίες, προσφορά του καταστήματος, όπου ο Αντώνης δήλωσε "συγκλονισμένος" γιατί του είπαν ότι στο στάδιο βρίσκονταν από τρεις έως πεντέμισι χιλιάδες κόσμου και έρχονταν και άλλοι! [Σημείωση: το στάδιο βάζει γεμάτο 2 χιλιάδες κόσμου !!!]

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ - ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
Οι απεργοί πείνας δεν παρακαλάνε …ΑΠΑΙΤΟΥΝ την μετάθεση των Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιμου Τσάκαλου απο τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού.
————————————————————————————-
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ – 23 ΜΕΡΕΣ Απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια……….
Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες των φυλακων Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό επαναστάτη Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος και από 26/4 ξεκίνησε απεργία πείνας και ο Γιώργος ΝΙκολόπουλος , μέλη της Σ.Π.Φ. Επίσης απο Σάββατο 28/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης και ο αναρχικός Θεόφιλος Μαυρόπουλος. Από 30/4 ξεκίνησε απεργία και η Όλγα Οικονομίδου ,μέλος της ΣΦΠ.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ