Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου είδε 500 οπαδούς του Σαμαρά στο Ηράκλειο! Και πολλούς λέει!

Στη Νέα Δημοκρατία σκέφτηκαν διαφορετικά αυτή τη φορά για να μην την πατήσουν όπως στις Σέρρες, όπου στην κοιτίδα του καραμανλισμού δεν μαζεύτηκαν ούτε 400 άτομα και βγήκαν οι ...


σχετικές φωτογραφίες που τους έκαναν ρεζίλι! Στο Ηράκλειο έπιασαν μια γωνία του Lindo και με ένα τεράστιο παραπέτασμα έκρυψαν τον … λιγοστό κόσμο! Ο Αντωνάκης έμεινε συγκλονισμένος από τον παλμό της «ζωντανής κερκίδας» και τα σημαιάκια που κουνούσαν οι οννεδίτες …! Εκεί στηρίζεται και η επιμονή τους να υποστηρίζουν ότι στις συγκεντρώσεις τους μαζεύονται χιλιάδες κόσμου! Στην σκηνοθεσία, τα σημαιάκια και την κερκίδα που έχει κάνει πρόβες με τα συνθήματα που λέει …!
Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου απάντησε στην ακατάσχετη παροχολογία του Σαμαρά και στην «μεγαλειώδη» συγκέντρωση! Στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης αναφέρεται:
«Το καλύτερο το άφησε ο κ. Σαμαράς, για την αποχώρηση του από το Λίντο, όπου έγινε η ομιλία του. Δήλωσε συγκλονισμένος από την παρουσία του κόσμου! Και εμείς από τη σκηνοθεσία και το στήσιμο της συγκέντρωσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο, είχε περιοριστεί με παραπέτασμα - ευτυχώς όχι σιδηρούν - στο ένα τρίτο για να φαίνονται πολλοί, οι λιγότεροι από τους πεντακόσιους! Κύριε Σαμαρά δεν πείθετε πια, ούτε εαυτούς ούτε αλλήλους.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου
Με μια παρωχημένη ομιλία και μια ακατάσχετη παροχολογία πέρασε - αλλά δεν ακούμπησε - απόψε από το Ηράκλειο, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, που απέφυγε να μιλήσει για το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου και αρκέστηκε στην ωραιοποίηση μιας κατάστασης.
Ο κ. Σαμαράς διαμαρτυρήθηκε πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του... έκλεψε το οικονομικό πρόγραμμα και καταφέρθηκε εναντίον των ενοίκων στα υπόλοιπα διαμερίσματα της «γαλάζιας πολυκατοικίας», που προσπαθούν - λέει να του στερήσουν την ισχυρή εντολή.
Σε μια ομιλία πρωτοφανούς κενότητας και ιδιαίτερης ρηχότητας επιχείρησε να χαϊδέψει τα αυτιά των Κρητικών, θυσιάζοντας στο βωμό της ψηφοθηρίας την αλήθεια και αποσιωπώντας το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα της χώρας.
Αναφέρθηκε στο «σχέδιο» και το «όραμά» του εκ του ασφαλούς και χωρίς ν’ ανοίξει την ταμπακέρα. Εάν το όραμά του είναι «Όλη η Ελλάδα είναι μπλε», ας ελπίσουμε ότι την επομένη των εκλογών η Ελλάδα δεν θα είναι μπλε από... το κακό της!
Ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε Εξεταστική για το Μνημόνιο, παραπέμποντας στο μακρινό, αλλά πάντα «βρώμικο 1989» και απέφυγε ν’ αναφερθεί στην υπογραφή του δευτέρου Μνημονίου από την παράταξή του.
Υποσχέθηκε ακόμα, απέλαση των μεταναστών, «που κάνουν κακό στη χώρα και στο εμπόριο». Προφανώς δεν θυμάται ότι σαν Υπουργός Εξωτερικών στις αρχές της δεκαετίας του 90, ήταν αυτός που άνοιξε τα σύνορα και εισέβαλαν στη χώρα τα μισά Βαλκάνια!
Υποσχέθηκε επίσης γενναία συνταγματική μεταρρύθμιση για να θεσπιστεί ασυμβίβαστο μεταξύ Βουλευτών και Υπουργών, λησμονώντας προφανώς το τρικ Καραμανλή, που έκλεισε τη βουλή, για να μη διωχθούν οι Υπουργοί (και συνάδελφοι του κ. Σαμαρά) του Βατοπεδίου και όχι μόνο!
Αλλά το καλύτερο το άφησε ο κ. Σαμαράς, για την αποχώρηση του από το Λίντο, όπου έγινε η ομιλία του. Δήλωσε συγκλονισμένος από την παρουσία του κόσμου! Και εμείς από τη σκηνοθεσία και το στήσιμο της συγκέντρωσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο, είχε περιοριστεί με παραπέτασμα - ευτυχώς όχι σιδηρούν - στο ένα τρίτο για να φαίνονται πολλοί, οι λιγότεροι από τους πεντακόσιους!
Κύριε Σαμαρά δεν πείθετε πια, ούτε εαυτούς ούτε αλλήλους.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ - ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
Οι απεργοί πείνας δεν παρακαλάνε …ΑΠΑΙΤΟΥΝ την μετάθεση των Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιμου Τσάκαλου απο τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού.
————————————————————————————-
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ – 23 ΜΕΡΕΣ Απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια……….
Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες των φυλακων Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό επαναστάτη Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος και από 26/4 ξεκίνησε απεργία πείνας και ο Γιώργος ΝΙκολόπουλος , μέλη της Σ.Π.Φ. Επίσης απο Σάββατο 28/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης και ο αναρχικός Θεόφιλος Μαυρόπουλος. Από 30/4 ξεκίνησε απεργία και η Όλγα Οικονομίδου ,μέλος της ΣΦΠ.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ