Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τους ασφαλισμένους και τους μικρο-ομολογιούχους της ΑΣΠΙΣ:
«Σε μία προεκλογική εκστρατεία που ...


χαρακτηρίζεται από ασύστολα ψεύδη, αφού ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, τάζουν επιδόματα και αυξήσεις δισεκατομμυρίων, από χρήματα που δεν υπάρχουν, δεν έχουμε ακούσει ούτε μία λέξη για τη διευθέτηση των αποζημιώσεων των ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ, που εδώ και τρία χρόνια, εμπαίζονται από το οικονομικό επιτελείο.
Η απίστευτη ολιγωρία του Υπουργείου Οικονομικών, με πρωτεργάτη τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο, προκαλεί πια αγανάκτηση στους περισσότερους από 1.000.000 έμμεσα ή άμεσα ασφαλισμένους, που θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο τα χρήματά τους.
Παράλληλα, «κλέβουν» κυριολεκτικά τις οικονομίες ζωής των μικρο-ομολογιούχων, χωρίς καμία απολύτως πρόνοια αποκατάστασής τους μετά το «κούρεμα».
Σπείρουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες: Αυτή η επίθεση στα εισοδήματα των ελλήνων φορολογούμενων, χωρίς ίχνος κοινωνικής δικαιοσύνης, δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Τα δίκαια αιτήματα των ασφαλισμένων και μικρο-ομολογιούχων της ΑΣΠΙΣ πρέπει να ικανοποιηθούν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :