Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Επιτέλους επιστρέφει στη ΝΔ ο Θύμιος Λυμπερόπουλος ! Ανησυχούσαμε ιδιαίτερα!

Καθυστερούν στη ΝΔ να πάρουν πίσω το παλικάρι. Την κίτρινη οργή. Τις ορδές των ταξιτζήδων που κατέστρεψαν τον ελληνικό τουρισμό. 
Φυσικά ο λόγος για τον ανεκδιήγητο Λυμπερόπουλο. Τον ...


φίλο του Αντώνη! Τον φίλο Θύμιο! 
Το φάντασμα του οποίου θα πλανάται πάνω από τον ελληνικό τουρισμό φέτος, μαζί με τον άλλο τύπο που έκαιγε σημαίες έξω από το κοινοβούλιο. 
Αποτέλεσμα! Σε ραγδαία πτώση ο ελληνικός τουρισμός. Έβλαψαν όσο κανένας εχθρός την βαριά βιομηχανία του τόπου και τώρα ήρθε η ώρα για την ανταμοιβή. Να πάρει και υπουργείο ο Φίλος Θύμιος! 
Να βρούνε και αυτόν που έκαιγε γερμανικές σημαίες έξω από το κοινοβούλιο για να τον κάμουν υφυπουργό τουρισμού! Να έχει ένα βοηθό έμπιστο ο Γερουλάνος!

2 σχόλια :

periodiko είπε...

Παρουσία Θ.Λυμπερόπουλου η συνάντηση Σαμαρά με τους ιδιοκτήτες ταξί

Με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, προκειμένου να συζητηθεί το ν/σ που φέρνει προς ψήφιση ο υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης.
Οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τις διαβεβαιώσεις που έχουν πάρει από την ηγεσία της ΝΔ, όπως και από τον αρμόδιο υπουργό.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θύμιος Λυμπερόπουλος, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε διαγραφεί από τη ΝΔ.

Σε δήλωση που έκανε μετά την συνάντηση ο τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ Μιχάλης Παπαδόπουλος είπε ότι «η ΝΔ είναι υπέρ της απελευθέρωσης του επαγγέλματος με όρους και προϋποθέσεις που να το καθιστούν βιώσιμο και να εξασφαλίζουν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες».

Ο κ. Λυμπερόπουλος είπε: «Εμείς βάλαμε ένα θέμα, απαιτούμε το νομοσχέδιο, που έχει συμφωνηθεί με τον κ. Βορίδη και είναι έτοιμο, να κατατεθεί μέσα στην εβδομάδα. Συμφώνησε μαζί μας ο Αντώνης Σαμαράς και θα έχει επικοινωνία με τον κ. Βορίδη. Δεν μπορεί στην προεκλογική περίοδο να είμαστε όμηροι κανενός.»

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δυνατον η ΝΝΔ του Αντωνακη να πάει στις εκλογές χωρίς τους κορπορατιστές και τις συντεχνιες?

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ. ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΑΣ ΦΑΝΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ.