Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

«Καπνούς» βγάζει ο Κοντογιάννης με τα περί… επιστροφής του στη ΝΔ

Έξαλλος είναι ο Γιώργος Κοντογιάννης με τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο που τον έφεραν έτοιμο να αποδεχτεί πρόταση της Συγγρού για να επιστρέψει στη ΝΔ.
Το ρεπορτάζ λέει ότι όντως με ...


έμμεσο τρόπο η «Συγγρού» προσπάθησε να τον προσεγγίσει και του μεταφέρθηκε προσκλητήριο μήνυμα επιστροφής το οποίο όμως εκείνος απέρριψε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Το περιβάλλον του μάλιστα, σχολιάζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα που υποστήριζαν επιπλέον ότι ο βουλευτής Ηλείας έχει αποδεχτεί κιόλας αυτές τις προτάσεις, ...έβγαζε καπνούς...

«Εκφράζουν τους πόθους αυτών που τα διαρρέουν», έλεγαν ξεκαθαρίζοντας ότι ο κ. Κοντογιάννης μόνο κάτι τέτοιο δεν έχει στο μυαλό του.

Επιπρόσθετα σε όσους του κάνουν τέτοιες ερωτήσεις ο πρώην υφυπουργός Εργασίας απαντά χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο δεύτερων σκέψεων ότι είναι βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας και όποιος ενδιαφέρεται να κάνει την οποιαδήποτε πρόταση ας απευθυνθεί στην πρόεδρο του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό του τόπου και η επιτυχία της Δημοκρατικής Συμμαχίας», λέει με κάθε ευκαιρία ενώ καθημερινά εδώ και μήνες έχει μπει στο κυνήγι του σταυρού καθώς στις εκλογές αλλάζει εκλογική περιφέρεια και θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :