Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η "προδοσία" του Ότο Ρεχάγκελ. Στηρίζει την Μέρκελ !

Κανονικά, μέρα που είναι θα έπρεπε να γράψει κανείς μόνο για την Επανάσταση του 1821 ή για την «επανάσταση» του σήμερα αλλά σίγουρα θα έχεις πάθει υπερκόπωση. 
 Για αυτό και επιλέγω να γράψω για κάτι πιο επαναστατικό που θα κάνει πολλούς πατριώτες να ...


φρίξουν και να βγουν από τα ρούχα τους. Μας πρόεκυψε «βαρβάτο» θέμα από Γερμανία μεριά. Τόσα χρόνια, είχαμε θρέψει το «φίδι» στον κόρφο μας. 
Ο λατρευτός μας, Όττο Ρεχάγκελ, ο επονομαζόμενος και «Ρεχακλής ο Έλληνας», ή ο «σήκωσέ το τιμημένο», χωρίς να σκεφτεί την οδύνη που θα προκαλέσει στην Ελλάδα η απόφασή του, προσχώρησε στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας. 
Από όνομα μια χαρά είναι το κόμμα, θα μου πεις. Δίκιο έχεις αλλά από αρχηγό είναι σκέτη απογοήτευση. Μα είναι δυνατόν, Όττο μας αγαπημένε να εκπροσωπείς εσύ το κόμμα που έχει στη κεφαλή του την Άγκελα Μέρκελ, στην κοινοβουλευτική συνέλευση για την εκλογή του νέου προέδρου της Γερμανίας;


Και όχι μόνο αυτό αλλά να βγαίνεις μετά και φωτογραφία με τη «μισητή» μας Μέρκελ; Δεν σκέφτηκες καθόλου εμάς εδώ πέρα που τόσο καιρό προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι η Μέρκελ και όλο της το πολιτικό σόι, είναι «παιδιά του Χίτλερ»; 
 Πάντως, Όττο να ξέρεις ότι αν μερικοί δημοσιογράφοι και εφημερίδες, ζορίζονται να βρουν κατάλληλες φωτογραφίες της Μέρκελ και του Σόιμπλε, για να τις «ντύνουν» με στολές ναζί, για σένα δεν θα δυσκολευτούν καθόλου. 
Θα σου βγάλουν τις χλαμύδες του αρχαίου Έλληνα, που οι ίδιοι σου «φορούσαν» όσο δεν είχες προσχωρήσει στο «προδοτικό» στρατόπεδο και θα σου φορέσουν τη νέα στολή. Όττο, όλα τα περιμέναμε από σένα αλλά τέτοια «παγαποντιά», ποτέ!

http://odromos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :