Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Έτσι όπως πάει η ΝΔ θα βρεθεί προ εκπλήξεων στις εκλογές

Παρά την υποστήριξη που έχει ο «Σαμαράς από τα κανάλια (κυρίως MEGA, ΑΝΤ1) και όλους τους καναλάρχες (Ψυχάρης, Αλαφούζος, Κυριακού) όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές φαίνεται ότι «ραγίζει το γυαλί». Τα κέντρα διαπλοκής βλέπουν ότι δεν τραβάει το ...


"άλλο" παιδί του Άμχερστ. Μια από τα ίδια με τον Γιωργάκη είναι. Είναι "καμμένο" χαρτί κυρίως αυτός διέλυσε τη ΝΔ και τώρα σφυρίζει αδιάφορα! 
Καταρχήν όλοι ξέρουν ότι η ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες για την σημερινή κοινωνική, πολιτική και οικονομική κρίση,
Αυτό αποτυπώνεται αι στις δημοσκοπήσεις που όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές εγκατέλειψαν την μονομερή προώθηση της ΝΔ και την ¨δικαίωση¨ του Αντώνη Σαμαρά. 
Μην ξεχνάμε ότι τώρα στο παιχνίδι μπαίνει και το ΠΑΣΟΚ που θα αρχίσει να και αυτό να «αγοράζει» δημοσκοπήσεις. Μέχρι στιγμής έπαιζαν μπάλα μόνοι τους οι νταβατζήδες και ο Σαμαράς!
Οι τάσεις πάντως είναι σαφείς. Εάν προσέξουμε την πτώση που παρατηρείται τον τελευταίο μήνα στα ποσοστά της ΝΔ, με απλά μαθηματικά βλέπουμε ότι σε ένα μήνα δεν θα συζητάμε πλέον για αυτοδυναμία αλλά για δεύτερη θέση και τινάζεται στον αέρα η δημοσκοπική καμπάνια της ΝΔ, τον τελευταίο χρόνο! Η ΝΔ συμπιέζεται από Πανοκαμμένο και μόλις ξεκίνησε η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ με συνεχή ανοδική τάση!
Επίσης ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτή η καμπάνια είχε τεράστιο οικονομικό κόστος για την Συγγρού. Εκτός και αν ο Αντώνης χρωστά της Μιχαλούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια :