Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο νέος παράκλητος Χρήστος Ζώης

Διαβάζουμε βαρυσήμαντες δηλώσεις του Χρήστου Ζώη ότι θα ρωτήσει πρώτα το λαό του και μετά θα αποφασίσει για το τι θα κάνει, αν δηλαδή θα προσχωρήσει στο κόμμα του Καμένου ή όχι.
Και εν τω μεταξύ ο λαός της ...


υπόλοιπης Ελλάδας αγωνιά για τις αποφάσεις του Χρήστου Ζώη, ο οποίος αποφεύγει τα ΜΜΕ και δεν κατεβαίνει στην Αθήνα για να λάβει ανεπηρέαστος τις αποφάσεις του.
Θα σας πούμε όμως τι πραγματικά συμβαίνει. Καθότι ένα «πουλάκι» μας ψιθύρισε ότι ο μέγας πολιτικός ανήρ του Θεσσαλικού κάμπου για να ενταχθεί στο κόμμα του Καμένου θέτει έναν μικρό όρο. Να είναι ο ίδιος αρχηγός!!!
Γι’ αυτό παραμένει με το λαό του ο Χρήστος Ζώης. Για να λάβει την πρόσκληση από τους υπολοίπους συναδέλφους του που συναποτελούν το κόμμα του Καμένου, να ρωτήσει το λαό του αν αποδέχεται την πρόσκληση – πρόκληση και μετά ως παράκλητος (εζήλωσε δόξα Καραμανλή το 1997), με τρακτέρ και αγροτικά εν πομπή να έλθει στην πρωτεύουσα την οποία φιλοδοξεί να «καταλάβει» με την πολιτική του ακτινοβολία.
Θα μου πείτε ότι καλά είναι όλα αυτά, αλλά αλήθεια τι γίνεται όταν τα μυρμήγκια αποκτούν φτερά και νομίζουν ότι έγιναν σταυραετοί του Ολύμπου;

Δεν υπάρχουν σχόλια :