Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Το θηρίο που εξέθρεψε η Νέα Δημοκρατία βρυχάται. Επίθεση Κιουτσούκη στη ΝΔ!

Απολαυστική δήλωση εξέδωσε σήμερα ο Κιουτσούκης της ΔΑΚΕ. Πού άραγε απευθύνεται και ποιούς αφορά: Σίγουρα τους βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν το Μνημόνιο 2. Διαβάστε τη δήλωση και θα καταλάβετε: ...


"Μετά τις δηλώσεις των τροικανών της ΕΕ και του ΔΝΤ για μισθούς Κροατίας ,Τουρκίας και Βουλγαρίας, με περαιτέρω φτωχοποίηση της πατρίδας που όλοι την επικαλούνται , οφείλουν οι συμφωνούντες στο μνημόνιο 2 να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους...
Εάν συμφώνησαν στη βάρβαρη αυτή προσαρμογή επιβεβαιώνεται η θέση της ΔΑΚΕ ΙΤ ότι το έγκλημα εις βάρος του λαού στο όνομα της πατρίδας θα συνεχιστεί !!! 
Αυτή την Ευρώπη που μας θέλει φτωχούς συγγενείς και καμαριέρες της δεν τη θέλουμε!!! 
Κανείς δεν έχει ούτε θα λάβει εντολή που θα καταπατά τα ιερά και τα όσια των Ηρώων Αγωνιστών Νεκρών, θα διαγράφει το παρόν και τις ζωές μας και θα υποθηκεύει το μέλλον των αγέννητων παιδιών μας.
Τελικά το αντιμνημόνιο λένε κάποιοι δεν παράγει πολιτική ,το μνημόνιο που ψήφισαν παράγει;Περιμένουμε άμεσα τοποθέτηση από τους αρμόδιους της κυβέρνησης και των κομμάτων , παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν μας απογοήτευσαν."

Δεν υπάρχουν σχόλια :