Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Κατώτερη του αναμενόμενου η προσέλευση για τις καταθέσεις υποψηφιοτήτων στη ΝΔ

Εκεί που νόμιζαν ότι θα γίνει ο μαύρος χαμός και θα συνωστίζονται για να κατέβουν υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά, ήρθε η λυπητερή. 
Το κόμμα που υποτίθεται πάει για αυτοδυναμία και απόλυτη επικράτηση, το έφτυσαν ακόμη και οι Τοπικές. Όχι πως ...

 οι Τοπικές δεν δούλεψαν; Αντιθέτως! Τα τηλέφωνα και τα γεύματα είχαν ανάψει. Μέχρι και σε άλλα κόμματα πίεζαν (και εκβίαζαν ... ξέρουμε τί λέμε) για να αποσπάσουν υποψηφίους. 
Οι «υποψήφιοι» όμως ήταν απρόθυμοι! Δεν ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτό το καραγκιοζιλίκι που έχει καταντήσει η Νέα Δημοκρατία!
Η ΝΔ του Σαμαρά χάνει από όλες τις πλευρές. Προς όλες τις παρατάξεις που βρίσκονται πέριξ του κόμματος. 
Κανονικά θα έπρεπε να περιμένουν την αποτυχία. Ο κόσμος βράζει. Κανένας όμως δεν μπορεί να καταλάβει αυτή την αλαζονεία και έπαρση που παρουσιάζεται στα Κεντρικά της ΝΔ. Επειδή ο κόσμος έχει οργιστεί, πρωτίστως εναντίον του Σαμαρά, για την κατάντια του κόμματος και την αλλοίωση της ιδεολογίας, η αποτυχία ήταν αναμενόμενη. 
Ο Σαμαράς τους κορόιδεψε και οι υποψήφιοι περιμένουν ότι θα φάνε πολύ ξύλο! Οι υποψήφιοι είναι οι πρώτοι που ξέρουν τι γίνεται στον κόσμο! Γιατί να βάλουνε μπελάδες στο κεφάλι τους; 
Οπότε μην πανηγυρίζουν στη ΝΔ. Η πρώτη λυπητερή ήρθε. Σιγά σιγά θα έρχονται και άλλες … πιο καλές, με πιο μεγάλη την ημέρα των εκλογών ή μήπως τη νύχτα της μεγάλης σφαγής; 

Σημείωση: Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολύ μεγάλο Νομό, όπου πίεζαν και αναμένονταν πάνω από 50 άτομα + υποψήφιους από ΛΑΟΣ και Συμμαχία, τελικά κατέθεσαν μόνο 9 (με 300 ευρώ την κατάθεση υποψηφιότητας)!!! Για να καταλάβετε την τεράστια αποτυχία του εγχειρήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :