Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Αρχηγική εμφάνιση Στυλιανίδη με όλο το Καραμανλέικο!

Και να μην το θέλει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΔ, οι εξελίξεις τον οδηγούν εκεί! Ο λόγος;
Η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του «Όλα είναι θέμα Παιδείας» στο ...


Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα, εξελίχθηκε σε μια ισχυρή μάζωξη του Καραμανλικού μπλοκ, αλλά και των διαγραφέντων του κόμματος!!!
Οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τις εκλογές, θα είναι ραγδαίες, αν ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα μπορέσει να οδηγήσει τη ΝΔ σε μία «καθαρή» νίκη αυτοδυναμίας. «Καραμανλικοί» και «Μητσοτακικοί» θα αναζητήσουν ευθύνες και θα αμφισβητήσουν ευθέως τον πρόεδρο. Οι νέες τάσεις που εμφανίζονται μέσα στο κόμμα είναι αυτές του Ευριπίδη Στυλιανίδη και του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Για την ιστορία στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Bαγγέλης Μεϊμαράκης, Βαγγέλης Αντώναρος, Γιάννης Αγγέλου, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, Σπύρος Ταλιαδούρος, Προκόπης Παυλόπουλος, Θοδωρής Καράογλου, Κώστας Τζαβάρας, Γιάννης Παπαθανασίου, Αργύρης Ντινόπουλος, Μανώλης Δασκαλάκης, Ανδρέας Ψυχάρης, Αλέκος Κοντός, Γρηγόρης Αποστολάκος, Θοδωρής Σκρέκας, Θανάσης Γιαννοπουλος, Αναστάσιος Νεράτζης, Στέλιος Καλαφάτης, Φωτεινή Πιπιλή,ωΔημήτρης Σιούφας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και η Ελίζα Βόζενμπεργκ και Κώστας Γκιουλέκας, οι οποίοι πρόσφατα διαγράφηκαν, αλλά αναμένεται να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής στη ΝΔ, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρη η υποψηφιότητας τους. Εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρη Αυγενάκη.
Τελικά ο Ευριπίδης ενώνει … τάσεις μέσα στη ΝΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :