Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Ενοχλημένος ο Σαμαράς, έδωσε εντολή να μαζευτεί η τεράστια ζημιά που προκάλεσε η δήλωση Δήμα

Κρύψτε τον Δήμα. Νέα γκάφα στη Συγγρού!
Εκεί που νόμιζαν ότι μια δήλωση Δήμα που θα ξεκαθάριζε ότι δεν κατεβαίνει στις εκλογές και δεν θ’ ασχοληθεί με αυτές καθόλου, τους γύρισε μπούμερανγκ στη Συγγρού, γιατί κυριάρχησαν τα ...


σενάρια για «πρωθυπουργοποίηση» Δήμα. Δεν πέρασε ότι ο Αντώνης δεν επιτρέπει φαινόμενα οικογενειοκρατίας αλλά ότι ο Δήμας έστηνε υπερκομματικό προφίλ, διότι στο παρασκήνιο οι συζητήσεις μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμπεριελάμβαναν ως σενάριο και τον Δήμα ως πρωθυπουργό! 
Ο Σαμαράς ενοχλήθηκε έντονα που αμφισβητήθηκε η ... "αυτοδυναμία" του!  Ζυγίστηκε η νέα γκάφα και έτρεχαν να μαζέψουν τη ζημιά.
Η δήλωση πάντως που έγινε με την σύμφωνη γνώμη των συμβούλων του Σαμαρά ήταν σαφής: «επειδή το υπουργείο Εξωτερικών έχει εθνική σημασία, λίγο θα ασχοληθώ με τις εκλογές και δεν θα μετέχω κιόλας». Ήταν μια συνέχεια της επιστολής Σιούφα που επίσης δεν κατεβαίνει στις εκλογές.
Πριν λίγο η Συγγρού το έπαιρνε πίσω και έσπευσε να δώσει διευκρινήσεις: «δεν είπε πως δεν θα είναι υποψήφιος». 
Θέλει να μας πει δηλαδή ότι σχεδόν το είπε ή του ξέφυγε! Η ζημιά πάντως έγινε και το «μυστικό» για δικομματική αναζήτηση υποψήφιων πρωθυπουργών της Νέας Συγκυβέρνησης δεν κρατήθηκε κρυφό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :