Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αντί για το Δημαρχείο Καλαμάτας, ο Σαμαράς έστριψε και πήγε για … τσιπούρες!

Παρά τις αντιδράσεις των γύρω καφενείων μαζεύτηκαν μερικές δεκάδες άτομα στο Δημαρχείο για να περιμένουν τον Αντώνη να έρθει μετά τα πολυδιαφημισμένα εγκαίνια μιας ανύπαρκτης γέφυρας. 
Δημιουργήθηκαν κάποια μικροεπεισόδια λόγω της ...


έντονης αστυνομικής παρουσίας και τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην μετακίνηση των πολιτών. 
Παρά ταύτα ο Αντώνης Σαμαράς τελικά δεν τίμησε το … Δημαρχείο, τον Δήμαρχο και τους πολύ λίγους οπαδούς που τον περίμεναν για να του σφίξουν το χέρι για την γέφυρα που τους εγκαινίασε.
Ο Αντώνης τους άφησε στα κρύα του λουτρού! Λέγεται ότι είναι σφόδρα εκνευρισμένος με τον Δήμαρχο που τους έταζε μια μεγαλειώδη υποδοχή! 
Τελικά ο Αντώνης έστριψε και πήγε στο ξενοδοχείο Elite όπου τον περίμεναν οι Σύμβουλοι, επίσης ιδιαίτερα ενοχλημένοι με το φιάσκο της Καλαμάτας. Είχαν δαγκώσει την γλώσσα τους! 
Τελικά ο Αντώνης περίμενε τον Βορίδη που έδινε εκείνη τη στιγμή μια μικρή συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο, όπου πήγε μόνος του! 
Μόλις γύρισε ο Βορίδης στο ξενοδοχείο, έφυγαν μαζί για τσιπούρες στην ψαροταβέρνα «Ξημέρωμα» λίγο πριν την περιοχή του Αλμυρού. Με την συνοδεία πάνω από 100 αστυνομικών!

Σημαντική λεπτομέρεια: πριν αναχωρήσουν Αντώνης και Μάκης για τσιπούρες,ο Σαμαράς τα έψαλε ένα χεράκι στον Μουρούτη, τον Πτωχό και τον Ζωντανό, που τους θεώρησε συνυπεύθυνους με τον δήμαρχο για το φιάσκο της ... ανύπαρκτης γέφυρας
Σημαντική λεπτομέρεια 2: δεν ξέρουμε ακόμη αν ο Αντώνης έφαγε καλά ή δεν μπορούσε να πάει κάτω το φαρμάκι!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

τσιπουρες ε? παλιοπροδοτες αλοι δεν εχοθν να φανε απο τα σκουπιδια ζουνε ερε κομανετση <Σαμαρα ερε συκια της μεσσηνιας θα φας καλα στις ςκλογες τηα σου δωσω τα αρχιαδια μου παλιοπουστα