Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Καρχιμάκης κοροϊδεύει τους εργαζομένους του ΠΑΣΟΚ

Με μία ανακοίνωση «φωτιά», η Δημοκρατική Συμμαχία, επιτίθεται τόσο κατά του Μιχάλη Καρχιμάκη όσο και κατά της τροπολογίας σχετικά με τον δανεισμό των κομμάτων, υποστηρίζοντας πως ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κοροϊδεύει τους εργαζόμενους του κόμματός του, αλλά και ρίχνει λάσπη κατά ...



του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.
Σε ανακοίνωση που έβγαλε η Δημοκρατική Συμμαχία, υποστηρίζει ότι δέχεται επίθεση από τον Μιχάλη Καρχιμάκη επειδή δεν κατάφερε να βγάλει δάνειο, καλώντας τον να αποδείξει όλα όσα λέει.
Η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας έχει ως εξής:
«Ο κ. Καχριμάκης, Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, κοροϊδεύει τους εργαζόμενους στο κόμμα του, κατασκευάζοντας μυθεύματα.
Χθες σε συνεργασία με τον κ. Λυκουρέντζο, Γραμματέα της ΝΔ, κατέθεσαν μια σκανδαλώδη τροπολογία στο νόμο περί κτηνοτροφίας, που χαρίζει τα δάνεια των δύο κομμάτων.
Σήμερα υποστηρίζει ότι η αντίδραση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο θέμα του τραπεζικού δανεισμού των κομμάτων, οφείλεται στο γεγονός ότι η Δημοκρατική Συμμαχία ζήτησε δάνειο από την Τράπεζα Αττικής και της το αρνήθηκε.
Ψεύδεται ασύστολα και τον καλούμε σήμερα να αποδείξει αυτά που λέει.
Με την τακτική της λάσπης δεν θα κάμψει την απόφαση της Δημοκρατικής Συμμαχίας να δώσει μάχη στη Βουλή για να μην περάσει η κατάπτυστη τροπολογία, που χαρίζει τα χρέη των κομμάτων, την ώρα που δεν γίνεται καμία προσπάθεια για τη ρύθμιση των χρεών των πολιτών.
Είναι ντροπή να προσπαθεί να κρύψει τη νομότυπη λεηλασία του δημοσίου χρήματος που επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, πίσω από τόσο φτηνά επιχειρήματα και ψέματα.
Τελικώς, φαίνεται ότι η Ντόρα Μπακογιάννη φταίει και για τη χρεοκοπία των δύο παλιών κομμάτων».

http://www.iefimerida.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια :