Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μάκης Βορίδης δεν αποκηρύσσει το τσεκουράτο παρελθόν

Αμετανόητος εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Μάκης Βορίδης! 
Στηρίζει όπως λέει τις αξίες του Έθνους και εμφανίστηκε υπέρμαχος μιας μεγάλης πατριωτικής και φιλελεύθερης παράταξης, την οποία «μόνο» η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά μπορεί να εκφράσει…. 

Ο ίδιος τοποθετεί τον εαυτό του στον δεξιό εθνικοφιλελευθερισμό. Πριν λίγες μέρες το έλεγε «πατριωτικό φιλελευθερισμό». Πάντως οι λέξεις κλειδιά της ιδεολογίας του Βορίδη είναι Δεξιά, εθνικισμός, εθνικοφιλελευθερισμός και πατριωτικό - φιλελευθερισμός ...
Πρόκειται για τις νέες καμουφλαρισμένες τάσεις της Ακροδεξιάς στο εσωτερικό της ΝΔ. Εκφραστές αυτών των τάσεων είναι μαζί με τον τσεκουράτο Βορίδη, ο σικέ πατριώτης Φαήλος και η παρέα των πρακτόρων που μπαινοβγαίνει στη Συγγρού και χρησιμοποιεί ως ορμητήριο τα blogs!
Βορίδης πάντως και να μην αναφερθεί στον «κίνδυνο» της Αριστεράς δε γίνεται! Θεωρεί ότι αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη μια πολύ έντονη ιδεολογική μάχη μεταξύ αστικής Δεξιάς και Κομμουνισμού … που αυξάνει τα ποσοστά του και τον οποίο προσδιορίζει ως τον μεγάλο εχθρό ... του Έθνους!

Συμπέρασμα 1: ο Βορίδης και η παρέα του στην Συγγρού παραμένουν αμετανόητοι και επικίνδυνοι … Το «άτιμο» DNA της επάρατου δεν κρύβεται πλέον. Και μας οδηγεί σε επικίνδυνες εποχές. Από μας εξαρτάται εάν θα υποκύψουμε στις σειρήνες του εθνικισμού ή όπως το λένε στον τρίτο όροφο της Συγγρού!
Συμπέρασμα 2: χαλάλι τους οι εθνικισμοί και οι "πατριωτισμοί" της ΝΔ. Δεν θα πάρουμε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :