Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Το γυμνό πόδι της Angelina Jolie σχολιάστηκε όσο τίποτε άλλο στο twitter [photos]

Μπορεί η 84η απονομή των Όσκαρ να κύλισε σχετικά ήρεμα, όμως κάποιες εμφανίσεις φαίνεται πως έμειναν αξέχαστες. Ναι, η πόζα με το πόδι της Angelina Jolie στο κόκκινο χαλί μετρά ήδη 25.700 στον... 

προσωπικό της λογαριασμό στο twitter!
H maxi μαύρη εντυπωσιακή τουαλέτα της Angelina Jolie στην 84η τελετή απονομής των βραβείων Oscar αλλά και το σεξι σκίσιμό της έκλεψε σίγουρα περισσότερα βλέμματα από ότι η κοιλίτσα της, μιας και η σταρ περιμένει δίδυμα.
Στην τελετή, η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το βραβείο καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου. Τη στιγμή που επρόκειτο να ανακοινώσει τους υποψήφιους πήρε την πόζα που πλέον συζητιέται περισσότερο και από τους νικητές!
Από την πλευρά τους, οι φανς της βομβάρδιζαν το διαδίκτυο με σχόλια για την πόζα που έπαιρνε σχεδόν σε κάθε κλικ η 36χρονη ηθοποιός. Οι χρήστες του twitter μάλιστα έσπευσαν να φτιάξουν έναν λογαριασμό που ονόμασαν "Αngelina Jolie's Leg", ειδικά αφιερωμένο στο στήσιμο της Jolie.
Μια μέρα αργότερα, ο λογαριασμός έχει ήδη συγκεντρώσει 27.000 followers, ενώ πολλοί έκαναν φωτομοντάζ, σε διάφορες άσχετες φωτογραφίες, εμφανίζοντας το πόδι της στα πιο απίθανα σημεία. http://www.cosmo.gr/Entertainment/










Δεν υπάρχουν σχόλια :