Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Φαρσοκωμωδία και φιάσκο ο … «βουλευτής» που έβγαλε 1 εκατομμύριο έξω #dora

Ο Π. Νικολούδης (πρόεδρος της Αρχής καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες) και συγκεκριμένοι βουλευτές καλλιέργησαν εσκεμμένα και με σχέδιο, επί ημέρες το σενάριο του «βουλευτή» που «έβγαλε» (φυγάδευσε) στο εξωτερικό το 1 εκατομμύριο για να το «γλυτώσει»! Δημοσιεύτηκαν μάλιστα και ...

διάλογοι μεταξύ του «βουλευτή» και του Νικολούδη για την «εκ παραδρομής» κίνηση του.
Τα σενάρια αποδείχτηκαν κατασκευασμένα από βουλευτές που έχουν κάθε λόγο να βλάψουν τη Ντόρα Μπακογιάννη και είδαμε ποιοι πρωταγωνίστησαν στην φημολογία και στην εμμονή για τον «βουλευτή»!
Τελικά το ποσόν αυτό αφορά τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη Ισίδωρο Κούβελο και προέρχεται από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ, το οποίο εισήγαγε στην Ελλάδα και κατόπιν το μετέφερε σε τράπεζα του Λονδίνου, με προορισμό την αγορά πλοίου.
Πρόκειται δηλαδή για απολύτως νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα και βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια κουκουλώματος των πραγματικών βουλευτών που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.
Η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη επεσήμανε ότι πρόκειται για επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της, που είναι δηλωμένη στο «πόθεν έσχες» του και συμπλήρωσε ότι: «Είναι απαράδεκτο μία επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου για την αγορά πλοίου να συνδέεται με την πολιτική μου δραστηριότητα και να υπάρχει αυτή η σπίλωση».
Ο ίδιος ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομκού Ελέγχου της Βουλής, Βαγγέλης Αργύρης, έκανε λόγο για «φιάσκο, που μπορεί να έγινε εσκεμμένα» για να βλάψουν την ίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια :