Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Skroutz.gr – Δεν είναι τσιγκούνης, είναι έξυπνος

http://www.skroutz.gr/ : Στην αρχή σκεφτήκαμε πως δεν ήταν καλό να παρουσιάσουμε το skroutz γιατί πολύ απλά το ξέρουν και οι πέτρες. Από την άλλη αποφασίσαμε πως έστω και ένας να μην το γνωρίζει αξίζει να γράψουμε 2 λόγια για αυτό. Το skroutz ήρθε να ταράξει τα ...


νερά στην ελληνική αγορά. Ήρθε για να προσφέρει το αυτονόητο σε όλους τους έλληνες καταναλωτές και τα κατάφερε απίστευτα καλά.

Ομολογώ πως πριν πολλά χρόνια ένα γνωστός μου, μου μίλησε για αυτό και από μέσα μου τον αμφισβήτησα. Σκέφτηκα, «σιγά μην πετύχει».

Είναι από τις πιο λανθασμένες σκέψεις που έχω κάνει από τότε που θυμάμαι να πληκτρολογώ σε υπολογιστή.

Το skroutz συγκεντρώνει προϊόντα που πωλούνται στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια τα ταξινομεί ανάλογα με το είδος και σας τα παρουσιάζει δίνοντάς σας την τιμή από κάθε πωλητή. Έτσι εσείς έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε το φθηνότερο που υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά την ώρα που το θέλετε.

Δεν σας έπεισα; Ένα παράδειγμα:

Έψαχνα να βρω ένα laptop. Βρήκα ένα καταπληκτικό dell με απίστευτα χαρακτηριστικά. Στα μεγαλύτερα e-shops όπως το πλ…ο, ο κωτσ…λος, τα mu…ma κλπ η τιμή ήταν ίδια, περίπου 1300 ευρώ. Μπήκα στο skroutz και βρήκα το ίδο laptop (το αναζήτησα με το όνομα του μοντέλου) 900 ευρώ.

Ναι καλά διαβάσατε, μέσα από το skroutz μπορείτε να γλυτώσετε ακόμη και τέτοια ποσά.

Στην χειρότερη περίπτωση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως εργαλείο για να επιβεβαιώσετε ότι δεν σας έπιασαν κότσο ή να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και ως διαπραγματευτικό εργαλείο.

Εξαιρετική σελίδα η οποία μέσα σε μια δεκαετία έχει γιγαντωθεί και κατατάσσεται στις καλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις.

Εκτός από συγκρίσεις, αν έχετε κάποιο «συνοικιακό» e-shop μπορείτε μέσα από το skroutz να συναγωνιστείτε ανταγωνιστές μεγαθήρια και να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι παίζει στην αγορά.

Απλά respect.

Αξιολόγηση από το http://www.webtrend.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :