Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Αναβρασμός στο ΠΑΣΟΚ. Ζητούν παραίτηση Παπανδρέου από την Προεδρία.

Πoλύ σκεπτικός κοιτάζει τον Αντώνη ο Πρόεδρος
Το ΠΑΣΟΚ βράζει. Δεν στενοχωριούνται για την συγκυβέρνηση. Κάθε άλλο. Χαίρονται. Αισθάνονται απελευθερωμένοι πλέον από το βραχνά των Μνημονίων και των σκληρών μέτρων, μια και έπιασαν τόπο οι πιέσεις των Ευρωπαίων και μπήκαν στο κάδρο η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς.
Πολλοί είναι αυτοί που αισθάνονται ότι οι λόγοι που οδήγησαν στην 

συγκυβέρνηση υφίστανται και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Ο Παπανδρέου έχει χάσει την αξιοπιστία του στο εξωτερικό και κυρίως στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε ο Παπανδρέου οφείλει να απαλλάξει το κόμμα από αυτό τον βραχνά.
Ο Παπανδρέου δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραδώσει το κόμμα και κυρίως δεν έχει καμιά πρόθεση να το παραδώσει στον Βενιζέλο. Αποδεικνύεται έτσι ότι έκατσαν σε ένα καυτό υπουργείο για να τον κάψουν.
Ενδέχεται να υπάρχει και κάτι άλλο. Ο Παπανδρέου με «την άδεια» των Γαλλογερμανών, κατέφυγε στο … δημοψήφισμα, ανακοίνωση που δρομολόγησε τις εξελίξεις και τελικά ανάγκασε τον Σαμαρά να συνθηκολογήσει.
Το παιχνίδι αν ήταν στημένο, ο Παπανδρέου κέρδισε όχι μόνο πόντους αλλά και χρόνο και την παραμονή στη θέση του!

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

oust Παπανδρέου.
Ο δρόμος άνοιξε για μια κυβέρνηση πατριωτών και γνήσιων Ελλήνων.
Με την καθοδήγηση του Μεγάλου Ηγέτη Αντώνη Σαμαρά

Ανώνυμος είπε...

Χα Χα!! Ο προηγούμενος ανώνυμος μάλλον ζει σε άλλον πλανήτη!!

Όχι μόνο ξεμπρόστιασε τον Σαμαρά ο οποίος πλέον είναι ο πιο αναξιόπιστος και κωλοτούμπας πολιτικος, αλλά τώρα θα κερδίσει τον πολύτιμο χρόνο που χρειάζεται μέχρι τον Φλεβάρη του επόμενου έτους ώστε να κατατροπώσει οριστικά την ΝΔ και τον Σαμαρά!

Ανώνυμος είπε...

Μην προτρέχετε γιατί εγώ δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στον Σαμαρά. Ο άνθρωπος είναι Προδότης, με το Π κεφαλαίο. Δεν πρόκειται να κάτσει στην συγκυβέρνηση. Γρήγορα θα την κάνει γιατί υπακούει απόλυτα τα κελεύσματα των άλλων προδοτών, του antinews.